Flytthjälp i Västerås

Om du ska flytta är det en bra idé att anlita professionell flytthjälp. De har rätt kompetens och erfarenhet för att se till att flytten går snabbt och säkert. Lämna en förfrågan idag så får du offerter från kvalitetssäkrade flyttfirmor - helt gratis!

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar flytthjälp i Västerås

Alla förfrågningar

Flytthjälp

Det är mycket arbete kring en flytt, oavsett om det gäller byte av bostad eller en företagsflytt. Det gäller att ha rätt bärteknik för att undvika skador i rygg, axlar och knän. Därför ska du alltid anlita professionell flytthjälp. Med rätt utrustning och kunnig personal ser flyttfirman till att enkelt och säkert frakta dina ägodelar. I arbetet använder flytthjälpen sig av särskilda flyttbilar som är utrustade för att kunna lastas tungt. Om du anlitar flytthjälp kan du välja mellan en fullständig flytt där allt ingår, eller en flytt som består av en enda körning. Det förstnämnda innefattar bland annat nedpackning, lastning och transport. Det sista alternativet ger dig transport- och lasthjälp, men du får stå för packningen själv. Du kan anlita flytthjälp vid privatflytt, företagsflytt och lagerhållning av möblemang. Dina ägodelar hanteras varsamt, utan risk för att gå sönder. Framförallt är flytthjälp ett snabbt och smidigt val.

Västerås

Västerås, på Mälarens norra sida är en av en riktigt gammal stad, och grundades redan år 990. Med runt 137000 invånare är staden Västerås en av vårt lands 10 största städer och är nästan exakt lika stort som Linköping, bara sett till befolkningsmängd.

Man hittar idag runt 3700 aktiva aktiebolag i Västerås. Några av de mer kända inkluderar ABB, Bombardier, och ICA. Självklart hittar ServiceFinder även flytthjälp i Västerås och som med de flesta större platser i landet så har vi i Västerås åtskilliga leverantörer inom varierande yrkesområden.

Genom Västerås passerar E18 och närmsta större orter är Örebro via Köping och Arboga västerut, Örebro västerut, med Köping och Arboga längs vägen samt åt andra hållet Enköping in mot huvudstaden. Lika nära fågelvägen ligger Eskiltuna, men väg 56 tar en mindre omväg runt mälarens västra del.

Västerås kallas ofta lite skämtsamt för gurkstaden sedan man odlade så kallad Västeråsgurka i stor omfattning på 1700-talet.