Flytthjälp i Stockholm

Om du ska flytta är det en bra idé att anlita professionell flytthjälp. De har rätt kompetens och erfarenhet för att se till att flytten går snabbt och säkert. Lämna en förfrågan idag så får du offerter från kvalitetssäkrade flyttfirmor - helt gratis!

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar flytthjälp i Stockholm

Alla förfrågningar

Flytthjälp

Inför en flytt är det mycket som ska planeras, förberedas och genomföras. Många tunga lyft ökar risken för skador. Därför är det en god idé att anlita professionell flytthjälp. Värdefull kunskap och rätt utrustning ger flyttfirman goda förutsättningar att snabbt och enkelt frakta dina tillhörigheter. I arbetet använder flytthjälpen sig av särskilda flyttbilar som är utrustade för att kunna lastas tungt. Du kan välja mellan en fullständig flytt där allt ingår, eller en flytt som består av en enda körning. Det förstnämnda innefattar bland annat packning, lastning och förflyttning. Det sista alternativet ger dig transport- och lasthjälp, men du får stå för packningen själv. Du kan anlita flytthjälp vid privatflytt, företagsflytt och lagerhållning av möbler och varor. Dina ägodelar hanteras varsamt, utan risk för att gå sönder. Framförallt går det snabbt och enkelt och du sparar värdefull tid på att anlita flytthjälp.

Stockholm

Stockholm är inte bara Sveriges huvudsäte, här sker de flesta kulturella, mediala och ekonomiska aktiviteterna. Kungahus, riksdag och regering är belägna i Stockholm och Sveriges internationella affärer sköts oftast härifrån.

Invånarantalet i kommunen är 847000 men i hela storstockholmregionen bor cirka två miljoner människor.

Välkända byggnadsverk i staden är Ericsson Globe som huserar stora sport- och nöjesarrangemang, Drottningholms slott från 1600-talet som finns med på UNESCO:s världsarvslista och huserar kungen och drottningen, samt Stadshuset som byggdes under tidigt 1900-tal.

Varje år besöks staden av över en miljon turister och bland dem är stadsdelen Gamla stan mycket populär att besöka. Denna del som grundades på 1200-talet, var upphovet till staden Stockholm. Här kan du vandra i medeltida kullerstensgränder och njuta av mysiga caféer och souvenirbutiker.

I Stockholms vackra skärgård finns det 30.000 holmar och öar och Vaxholm, Grinda, Utö och Möja hör till de mest välbesökta.