Flytthjälp i Håbo

Om du ska flytta är det en bra idé att anlita professionell flytthjälp. De har rätt kompetens och erfarenhet för att se till att flytten går snabbt och säkert. Lämna en förfrågan idag så får du offerter från kvalitetssäkrade flyttfirmor - helt gratis!

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar flytthjälp i Håbo

Alla förfrågningar

Flytthjälp

Det krävs mycket planering och förberedelse inför en flytt. Många tunga lyft ökar risken för skador. Därför är det en god idé att anlita professionell flytthjälp. De har rätt resurser för att enkelt och säkert frakta dina tillhörigheter. I arbetet använder flytthjälpen sig av särskilda flyttbilar som är anpassade för att kunna lastas tungt. Du kan välja mellan att få en fullständig flytt där allt ingår, eller så väljer du endast en körning. Det förstnämnda innefattar bland annat packning, lastning och förflyttning. Det sista alternativet ger dig transport- och lasthjälp, men du får stå för packningen själv. Du kan anlita flytthjälp vid privatflytt, kontorsflytt och lagerhållning av interiör. Dina ägodelar hanteras varsamt och riskerar inte att gå sönder. Framförallt är flytthjälp ett snabbt och smidigt val.

Håbo

I Uppsala län ligger Håbo kommun, centralorten är Bålsta. Kommunen har en befolkningsmängd på 20000. Närheten till Stockholm ger fördelar både i yrkesliv och på fritiden. Fjärrtåget är ett snabbt transportmedel till Enköping och Västerås. Utöver det går det bussar till Uppsala, som tar knappt en timme. Håbo kommun månar mycket om sina egna invånare och turister, därför kallar de sig själva för "hjärtat i Mälardalen".

Om man väl är i Håbo får man inte gå miste om Skoklosters Slott, som klassificeras som ett av Sveriges främsta barockslott. Inne i slottet finns sällsynta samlingar av vapen, konst, möbler och konsthantverk från tiden 1550-1850. En annan turistattraktion är Åbergs Museum, som mångsysslaren Lasse Åberg grundade år 2002. Muséet ger plats åt ett av världens mest framstående samlingar av Disney-föremål och serieinfluerad konst. Eftersom Håbo nästan helt omges av vatten passar det utmärkt för båt- och kanotägare. Hela Mälaren är tillgänglig för olika aktiviteter både sommar- och vintertid.