Flytthjälp i Göteborg

Om du ska flytta är det en bra idé att anlita professionell flytthjälp. De har rätt kompetens och erfarenhet för att se till att flytten går snabbt och säkert. Lämna en förfrågan idag så får du offerter från kvalitetssäkrade flyttfirmor - helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar flytthjälp i Göteborg

 • Frakt i Göteborg

  Behöver du snabb och säker transportering av dina varor? Lämna en förfrågan och få gratis offerter från företag som arbetar med frakt i Göteborg.

 • Kranbil i Göteborg

  Letar du efter transportföretag med kranbil i Göteborg ? Lämna en förfrågan och få kontakt med kunniga företag som kan frakta större gods.

 • Pianotransport / Flygeltransport i Göteborg

  Anlita en kontrollerad flyttfirma när du ska frakta ett tungt piano. Servicefinder förmedlar kontakt med professionella i transportföretag i Göteborg.

 • Transport - Inrikes i Göteborg

  Bor du i Göteborg och behöver frakta något inom Sverige? Lämna en förfrågan och få kontakt med professionella företag som kan utföra transporten.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar flytthjälp i Göteborg

Alla förfrågningar

Flytthjälp

Inför en flytt är det mycket som ska planeras, förberedas och genomföras. Det gäller att ha rätt bärteknik för att undvika skador i rygg, axlar och knän. Därför är det en god idé att anlita kompetent flytthjälp. Med rätt utrustning och kunnig personal ser flyttfirman till att enkelt och säkert frakta dina tillhörigheter. I arbetet använder flytthjälpen sig av speciella flyttbilar som är utrustade för att kunna lastas tungt. När du ska flytta väljer du mellan en fullständig flytt där allt ingår, eller en flytt som består av en enda körning. Det förstnämnda innefattar bland annat packning, lastning och transport. Det sista alternativet ger dig transport- och lasthjälp, men du får stå för packningen själv. Du kan vända dig till en flyttfirma vid privatflytt, företagsflytt och förvaring av möbler och varor. Dina ägodelar hanteras omsorgsfullt och riskerar inte att gå sönder. Framförallt är flytthjälp ett snabbt och smidigt val.

Göteborg

Göteborg som ligger på västkusten är Sveriges näst största stad och det bor fler än 514000 invånare i tätorten. Staden är Nordens femte största och anlades av kungen på 1600-talet.

Göteborg inhyser den största hamnen i Norden och här sker en stor del av landets export och import. I stadens centrala delar ligger byggnader med historiskt arv, blandat med moderna hus och du kan lätt nå alla sevärdheter och aktiviteter till fots. Avenyn är stadens paradgata där du kan strosa fram och tillbaka och känna stadens puls, eller varför inte njuta av shopping, dans eller teater. På Götaplatsen som ligger längst upp på Avenyn, reser sig den berömda Poseidonstatyn som började tillverkas vid stadens 300 årsjubileum 1923. Den är gjord av kostnären Carl Milles och består av en sju meter hög avbild av den grekiska havsguden.

Något en besökare inte får missa är ett besök på stadens tivoli Liseberg som är Nordens största nöjespark med massor av åkattraktioner och vackra omgivningar.