Flytthjälp i Örebro

Om du ska flytta är det en bra idé att anlita professionell flytthjälp. De har rätt kompetens och erfarenhet för att se till att flytten går snabbt och säkert. Lämna en förfrågan idag så får du offerter från kvalitetssäkrade flyttfirmor - helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar flytthjälp i Örebro

 • Kranbil i Örebro

  Letar du efter transportföretag med kranbil i Örebro ? Lämna en förfrågan och få kontakt med kunniga företag som kan frakta större gods.

 • Magasinering i Örebro

  RUT Magasinering

  Behöver du förvara dina möbler? ServiceFinder förmedlar kontakt med professionella företag i Örebro som hjälper dig med magasinering.

 • Pianotransport / Flygeltransport i Örebro

  Anlita en kontrollerad flyttfirma när du ska frakta ett tungt piano. Servicefinder förmedlar kontakt med professionella i transportföretag i Örebro.

 • Transport - Inrikes i Örebro

  Bor du i Örebro och behöver frakta något inom Sverige? Lämna en förfrågan och få kontakt med professionella företag som kan utföra transporten.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar flytthjälp i Örebro

Alla förfrågningar

Flytthjälp

Inför en flytt är det mycket som ska planeras, förberedas och genomföras. En flytt innebär många tunga lyft och risken för skador är stor. Därför är det en god idé att anlita professionell flytthjälp. De har rätt resurser för att snabbt och enkelt frakta dina möbler och ägodelar. I arbetet använder flytthjälpen sig av särskilda flyttbilar som är utrustade för tung last. När du ska flytta väljer du mellan att få en fullständig flytt där allt ingår, eller så väljer du endast en körning. Det första alternativet innefattar bland annat packning, lastning och förflyttning. Vid det sista alternativet står du själv för packningen, men får hjälp med transport och last. Du kan vända dig till en flyttfirma vid privatflytt, kontorsflytt och förvaring av möbler och varor. Dina ägodelar hanteras varsamt, utan risk för att gå sönder. Framförallt går det snabbt och enkelt och du sparar värdefull tid på att anlita flytthjälp.

Örebro

Sveriges sjätte största stad är Örebro som tillhör Örebro län och har en population på 135000. Örebro var känd som skostaden under första halvan av 1900-talet, men utbildning, tjänster och service expanderade under den andra hälften. Örebros pappersbruk, verksam 1901-2010 och var en mäktig arbetsgivare i Örebro. Örebro läns museum finns i Slottsparken och åskådliggör lokalhistorik och konstsamlingar. Varje år i januari månad, arrangeras en flera hundra år gammal marknad, Hindermässan. Julkonserten O Helga Natt går av stapeln den första advent varje år.