Fönsterputs i Göteborg

Professionella städföretag kan hjälpa dig spara tid och få skinande rena fönster utan stänk eller smutsränder. Och med RUT-avdraget får du fönsterputs till ett mycket billigare pris. Lämna en förfrågan idag så får du upp till fem offerter inom kort.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar fönsterputs i Göteborg

 • Flyttstädning i Göteborg

  RUT Flyttstäd

  Letar du efter professionell flyttstädning i Göteborg? Få gratis offerter från upp till 5 företag, jämför omdömen och välj rätt städfirma för jobbet.

 • Hemstädning i Göteborg

  RUT Hemstädning

  Behöver du hjälp med hemstädning i Göteborg? Servicefinder hjälper dig jämföra offerter och omdömen och välja ett professionellt företag för jobbet.

 • Kontorsstädning i Göteborg

  Letar du efter städfirmor i Göteborg som utför kontorsstädning? Lämna en förfrågan och få svar från upp till 5 duktiga företag nära dig.

 • Trappstädning i Göteborg

  Låt en städfirma ta hand om trappstädningen i bostadsföreningen eller på företaget. Hos oss får du kontakt med professionella städfirmor i Göteborg.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar fönsterputs i Göteborg

Alla förfrågningar

Fönsterputs

Fönsterputsning är att noggrannt rengöra fönstret på in- och utsidan. Med rätt utrustning och teknik blir dina fönster skinande rena. Utan rätt teknik kan man skada glaset för att man använder skrapan på fel sätt. Om man har ett treglasfönster ska dessa öppnas och putsas invändigt. Utåtgående fönster putsas genom att man står på stegar eller byggnadsställningar på utsidan. Till fönsterputsningen hör även rengöring av fönsterkarm och lister. För ett hus med många fönster blir det ett tidskrävande arbete. Med professionella fönsterputsare går arbetet snabbt och smidigt. Inga misstag begås och det blir ordentligt genomfört.

Göteborg

Västkuststaden Göteborg är näst störst i Sverige och det bor ungefär en halv miljon i tätorten. Staden är Nordens femte största och anlades av kungen på 1600-talet.

En stor del av Sveriges import och export sker via stadens hamn som är Nordens största. I stadens centrala delar ligger byggnader med historiskt arv, blandat med moderna hus och du kan lätt nå alla sevärdheter och aktiviteter till fots. Göteborgs paradgata är Avenyn, där du kan shoppa, se på dans, teater eller bara suga in stadens pulserande atmosfär. När staden firade 300 år 1923, byggdes den berömda Poseidonstatyn som står uppställd på Götaplatsen. Konstnären Carl Milles gjorde denna staty som föreställer havsguden från Grekland.

Något en besökare inte får missa är ett besök på stadens tivoli Liseberg som är Nordens största nöjespark med massor av åkattraktioner och vackra omgivningar.