Entreprenadtransport i Nacka

Entreprenadtransport hjälper dig att frakta tunga fordon och material. De fraktar allt från traktorer och grävmaskiner till grus- och schakttransporter. Kanske behöver du en schaktkörning? Med entreprenadtransport får du transporteringen utförd snabbt, säkert och professionellt.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar entreprenadtransport i Nacka

 • Flytthjälp i Nacka

  RUT

  Ta hjälp av en erfaren flyttfirma vid företagsflytt, kontorsflytt och privat flytt. Vi hjälper dig få offerter när du behöver flytthjälp i Nacka.

 • Frakt i Nacka

  Behöver du snabb och säker transportering av dina varor? Lämna en förfrågan och få gratis offerter från företag som arbetar med frakt i Nacka.

 • Kranbil i Nacka

  Letar du efter transportföretag med kranbil i Nacka ? Lämna en förfrågan och få kontakt med kunniga företag som kan frakta större gods.

 • Transport - Inrikes i Nacka

  Bor du i Nacka och behöver frakta något inom Sverige? Lämna en förfrågan och få kontakt med professionella företag som kan utföra transporten.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar entreprenadtransport i Nacka

Alla förfrågningar

Några av våra populära företag

Vanliga frågor och svar om entreprenadtransport

 • Vår ambition är att du ska hitta en proffsig flyttfirma och detta blir möjligt först när du känner dig trygg. Därför är det viktigt för oss att du kommer i kontakt med pålitliga flyttfirmor. Alla flyttfirmor som är anslutna till vår tjänst har genomgått en rad kontroller. Vi har kontrollerat att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och har bra ekonomi. Dessutom kan du läsa omdömen från tidigare kunder. Lämnade omdömen hittar du i flyttfirmornas företagspresentation.

  För att hitta en bra flyttfirma via Servicefinder behöver du bara lämna en förfrågan där du beskriver vad du behöver hjälp med. Därefter får du kontakt med upp till 5 av våra anslutna flyttfirmor. Det som återstår är endast att välja den bäst lämpade flyttfirman av de företag som visat intresse för ditt uppdrag. Självklart kan du jämföra både offerter och omdömen innan du gör ditt val. En rekommendation från oss är att fråga samtliga flyttfirmor vad som ingår i deras försäkring – framför allt om du har dyrbara saker som ska transporteras!
 • Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:
  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten. Rutavdraget innefattar även hyresrätter.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Från och med den 1 juli 2019 ökade rutavdraget från 25 000 kr till 50 000 kr för personer mellan 18-64 år. Har du fyllt 65 år så är maxavdraget 50 000 kronor per person.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden generös – du kan göra upp till 50 procents avdrag.

  Klicka här för att läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.
 • Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.
 • Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget! Vi rekommenderar alltid att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka

Blogginlägg om entreprenadtransport

Entreprenadtransport

Entreprenadtransport är behövligt vid frakt av sand, grus, jord och liknande material. Det är nödvändigt när man utför entreprenadarbeten som allehanda schakter, markarbeten och asfaltläggning. De kan även flytta berg vid exempelvis stora infrajobb. Företag som arbetar med entreprenadtransport har ofta en rymlig fordonspark med allt ifrån tridem till stora kranbilar och lastväxlare med släp. Det innebär att de kan erbjuda en mängd olika lösningar inom transport. Med entreprenadtransport blir transporten utförd på ett professionellt och säkert sätt.

Nacka

Det finns ett befolkningsantal om 90000 i Nacka. Områden i Nacka har varit bebodda sedan 4000 år tillbaka. Nacka blev en landskommun på 1800-talet. År 1862 medräknades Nacka i Svartlösa härad med Huddinge, Botkyrka med flera andra idag täta kommuner i Stockholm. Själva Nacka kommun bildades 1971.


Sångerskan Carola Häggkvist, journalisten Sven Melander och musikern Claes af Geijerstam är flera kända människor som bor i Nacka.

Stora industriföretag som exempelvis Atlas Copco AB hade för att par årtionden tillbaka höga framgångar i Nacka kommun. Idag har de dock ingen produktion i kommunen. På senare år har kommunen dominerats av handel samt service- och tjänstenäring. El-giganten slår även stort inom hemelektronik och detaljhandel.