Catering på Öland

Catering är ett utmärkt val för dig som vill ha god mat för många personer på ett snabbt och enkelt sätt. Här hittar du erfarna cateringföretag som gärna hjälper dig. Lämna en förfrågan så får offerter. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar catering på Öland

  • Kock på Öland

    Behöver du catering till ditt event på Öland? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

  • Servering på Öland

    Planerar du en stor fest med middag och servering vid bordet? Vi hjälper dig få kontakt professionella företag på Öland som hjälper med serveringen.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar catering på Öland

Alla förfrågningar

Catering

Råder det studentfest eller någon annan stor fest, är det förslagsvis en bra idé att anlita ett cateringföretag som lagar maten till festen. De flesta företag inom catering erbjuder serveringspersonal.

Catering är en verksamhet där utvald personal tillagar mat till utvalt tillfälle. Det kan röra sig om mobil catering som innebär att maten levereras omgående från ett fordon. Cateringmat är färdiglagad mat som transporteras till kundens lokaler, evenemang såväl som det erbjuds att kunna få maten till sitt hem. Evenemangscatering innebär att maten tillagas hos cateringföretaget, för att sedan köras ut till en lokal på annan ort där maten ska ätas.

Här på Servicefinder kan du lätt hitta ett cateringföretag i Öland. Skicka en förfrågan, så får du snart en offert med prisförslag från minst en cateringfirma.

Öland

Öland förbinds med Småland med Ölandsbron, som med sina 6072 meter är Sveriges längsta bro. Förutom alla de turister som kommer till detta Sveriges minsta landskap, befolkas ön av 11000 invånare.

När kronprinsessan Viktoria fyller år kan man delta i det årliga firandet vid kungafamiljens sommarvilla Solliden. Tar man sig till Borgholm kan man vid ruinen efter Borgholms slott se på många olika musikaliska framträdanden och andra spännande evenemang.

Sedan 1972 då Ölandsbron anlades har turism varit en stor inkomstkälla för öns befolkning - särskilt under sommarhalvåret Men idag är den mycket väldiga mjölkproduktion som vid sidan av det nationellt välkända företaget Guldfågeln utgör den större delen av Ölands näring.