Catering på Öland

Catering är ett utmärkt val för dig som vill ha god mat för många personer på ett snabbt och enkelt sätt. Här hittar du erfarna cateringföretag som gärna hjälper dig. Lämna en förfrågan så får offerter. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar catering på Öland

  • Kock på Öland

    Behöver du catering till ditt event på Öland? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

  • Servering på Öland

    Planerar du en stor fest med middag och servering vid bordet? Vi hjälper dig få kontakt professionella företag på Öland som hjälper med serveringen.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar catering på Öland

Alla förfrågningar

Catering

Om du önskar ställa till med ett event eller firmafest, är det en god idé att hyra in en cateringfirma som tillreder maten. Cateringfirmor erbjuder ofta serveringspersonal.

Catering är ett företag som lagar tillagar mat inför utvalt tillfälle. Det kan handla om mobil catering som betyder att maten levereras omgående från ett fordon. Cateringmat är färdiglagad mat som transporteras till kundens lokaler, event såväl som det går att få maten till sitt hem. Evenemangscatering innebär att maten tillagas hos cateringföretaget, för att sedan fraktas till en lokal på annan ort där maten ska förtäras.

Hos oss på Servicefinder finner du enkelt en cateringfirma i Öland.

Öland

Öland är Sveriges näst största ö och samtidigt landets minsta landskap. Ön förbinds med fastlandet via Ölandsbron. Öland befolkas av 11000 invånare. Men antalet växer under sommaren då Öland invaderas av besökare.

Som turist på Öland kan man besöka öns största stad Borgholmdär man kan hitta ruinen efter Borgholms slott. Där man även kan avnjutaolika evenemang under sommaren. Årligen hyllas kronprinsessan Viktorias födelsedag vid kungafamiljens semesterboning Villa Solliden - som är ett populärt evenemang för Ölands många svenska sommargäster.

Förutom fiske har öns invånare i stort försörjt sig på lantbruk. Och allra mest på mjölkproduktion. Idag är Öland landets mjölktätaste område. På ön hittar man Guldfågeln - Sveriges ledande producent av svensk kyckling.