Catering i Umeå

Catering är ett utmärkt val för dig som vill ha god mat för många personer på ett snabbt och enkelt sätt. Här hittar du erfarna cateringföretag som gärna hjälper dig. Lämna en förfrågan så får offerter. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar catering i Umeå

  • Kock i Umeå

    Behöver du catering till ditt event i Umeå? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

  • Servering i Umeå

    Planerar du en stor fest med middag och servering vid bordet? Vi hjälper dig få kontakt professionella företag i Umeå som hjälper med serveringen.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar catering i Umeå

Alla förfrågningar

Catering

Ska du ha fest, gifta dig eller vill du ha after-work med kollegorna? Då är det klokt att anlita en cateringfirma. Det ingår många gånger serveringspersonal på cateringfirman.

Cateringföretag förbereder all mat som kunden vill ha till sin fest. Catering är mat som cateringföretaget lagar i ordning och sedan kör ut till kunden. Kund och företag samtalar med varandra om vad det ska vara för mat på tillställningen. Hos vissa cateringföretag finns specifika matmenyer att välja mellan. Det finns cateringfirmor i Umeå som tillagar ekologisk och vegetarisk mat.

Söker du cateringpersonal i Umeå, finns det enkelt att söka här på Servicefinder.

Umeå

Umeå ligger i Västerbotten vid Umeälven, ungefär 1,5 mil från Bottenhavets kust. Staden är landets tolfte största och har cirka 115000 invånare.

I Umeå finns det drygt 10 000 olika företag inom vitt skilda verksamheter såsom IT, energi, medicin och miljö. Det umeåbaserade företaget Cyberphoto har en omsättning på ett par hundra miljoner kronor om året och ledande vad gäller fotoutrusning. Volvo Lastvagnar i Umeå har över 1200 anställda och räknas som en av världens modernaste fabriker. Universitetet i Umeå invigdes 1965 och idag bedrivs världsledande forskning på detta lärosäte där 36 000 personer studerar.

Närheten till Umeå City Airport gör att du som besökare lätt tar dig in till staden centrum som endast ligger 4 kilometer bort. Umeå är beläget 65 mil från Stockholm, 27 mil från Sundsvall och 10 mil från Örnsköldsvik. Umeå nås via två europavägar, E12 och E4.

Umeå härjades av en kraftig eldsvåda i slutet av 1800-talet och vid stades återuppbyggnad planterades ett stort antal björkar, vilka sedemera har bidraget till stadens smeknamn ”björkarnas stad”.