Catering i Sala

Catering är ett utmärkt val för dig som vill ha god mat för många personer på ett snabbt och enkelt sätt. Här hittar du erfarna cateringföretag som gärna hjälper dig. Lämna en förfrågan så får offerter. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar catering i Sala

  • Kock i Sala

    Behöver du catering till ditt event i Sala? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

  • Servering i Sala

    Planerar du en stor fest med middag och servering vid bordet? Vi hjälper dig få kontakt professionella företag i Sala som hjälper med serveringen.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar catering i Sala

Alla förfrågningar

Catering

Är det dags för studentfest eller någon annan stor fest, är det förslagsvis en bra idé att hyra in ett cateringföretag för all mat som ska lagas. De flesta företag inom catering erbjuder serveringspersonal.

Cateringföretag ordnar med all mat som kunden önskar inför sin fest. Catering är mat som cateringföretaget tillreder och sedan bilar ut till kunden. Kund och företag samtalar med varandra om vad det ska vara för mat på tillställningen. Några cateringfirmor arrangerar specifika matmenyer att välja bland. Det finns cateringfirmor i Sala som tillagar ekologisk och vegetarisk mat.

Söker du cateringpersonal i Sala, finns det enkelt att söka här på Servicefinder.

Sala

Sala ligger i Västmanlands län och har en befolkning på 22000. Städer som ligger i närheten av Sala är Uppsala och Västerås. Sala är främst känt för Sala silvergruva men också för sin maskinindustri. Gruvan hade under lång tid en av landets viktigaste inkomstkällor. Även om gruvan är tagen ur bruk, är den fortfarande en resurs för Sala eftersom den lockar många turister. Runtom Salatrakten och gruvan, provborras det än idag i syfte för att hitta fler silverfynd. Omkring Sala finns också flera kalkbrott. Populära sevärdheter i Sala är Sätra Brunn, Aguélimuseet eller Svartådalen. Årligen arrangeras dessutom en höstmarknad på Stora Torget där man kan köpa kläder, hemgjord marmelad, färskplockad svamp med mera. Under 1800-talet var den danska författaren H.C. Andersen på besök i Sala. Dansken är bland annat känd för att ha skrivit över 1000 dikter. Under sin visit i Sala, var H.C. Andersen i förundran om var alla människor höll hus. Det visade sig att de flesta av invånarna hämtade hem sin boskap från åkrarna utanför staden. En känd tv-profil från orten är författaren, redaktören och komikern Lasse O'Månsson.