Catering i Oskarshamn

Catering är ett utmärkt val för dig som vill ha god mat för många personer på ett snabbt och enkelt sätt. Här hittar du erfarna cateringföretag som gärna hjälper dig. Lämna en förfrågan så får offerter. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar catering i Oskarshamn

  • Kock i Oskarshamn

    Behöver du catering till ditt event i Oskarshamn? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

  • Servering i Oskarshamn

    Planerar du en stor fest med middag och servering vid bordet? Vi hjälper dig få kontakt professionella företag i Oskarshamn som hjälper med serveringen.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar catering i Oskarshamn

Alla förfrågningar

Catering

Är det dags för studenttider eller någon annan stor fest, är det läge att anlita en cateringfirma för all mat som ska lagas. De flesta cateringfirmor erbjuder serveringspersonal.

Cateringföretag förbereder all mat som kunden önskar inför sin fest. Catering är mat som cateringföretaget lagar i ordning och sedan bilar ut till kunden. Kund och företag kommer överens gällande festens mat. Hos vissa cateringföretag finns specifika matmenyer att välja bland. Det finns cateringfirmor i Oskarshamn som tillagar närodlad och vegetarisk mat.

Här på Servicefinder hittar du snabbt ett cateringföretag i Oskarshamn. Skicka en förfrågan, så mottager du snart en offert med prisförslag från minst en cateringfirma.

Oskarshamn

Hamnstaden Oskarshamn är centralorten i Oskarshamns kommun. Den ligger belägen i Kalmar län och därmed i landskapet Småland. Oskarshamn kommun besitter en folkmängd på 26000 invånare. Till Oskarshamn finns det goda kommunikationsmöjligheter. Du kan välja att färdas med bil och buss, båt, tåg och flyg. Allt beroende på bekvämlighet och vilket väderstreck du kommer från. Från hamnen kan du ta färjan till både Gotland och Öland, vilket är anledningen till att många turister kommer till Oskarshamn. Oskarshamn är en stad med betydelse för industrin och står för en betydande mängd godstrafik både inom Sverige och till andra länder. Här finns även Oskarshamnfabriken, vars produktion uppgår till hela 6.000 ton stearinljus årligen. Från början, med andra ord på 1830-talet, låg fabriken i Liljeholmen strax utanför Stockholm. År 1979 beslutades att flytta produktionen till Oskarshamn. En annan viktig roll för näringslivet är kärnkraften. Kärnkraftverket i Oskarshamn har tre reaktorer.

Med ett tycke för svunna tider kan det vara intressant att besöka kolerakyrkogården som har funnits sedan 1834. När The Simpsons-filmen hade Sverigepremiär, blev Oskarshamn utnämnd till motsvarigheten till Springfield, familjen Simpsons hemstad.