Catering i Landskrona

Catering är ett utmärkt val för dig som vill ha god mat för många personer på ett snabbt och enkelt sätt. Här hittar du erfarna cateringföretag som gärna hjälper dig. Lämna en förfrågan så får offerter. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar catering i Landskrona

  • Kock i Landskrona

    Behöver du catering till ditt event i Landskrona? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

  • Servering i Landskrona

    Planerar du en stor fest med middag och servering vid bordet? Vi hjälper dig få kontakt professionella företag i Landskrona som hjälper med serveringen.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar catering i Landskrona

Alla förfrågningar

Catering

Om du önskar anordna årets julbord eller firmafest, är det en god idé att hyra in en cateringfirma som tar hand om all mat. Cateringfirmor erbjuder ofta serveringspersonal.

Inför unika tillställningar finns det företag som tar hand om matlagningen. Det är cateringfirmor som lagar mat efter kundens önskemål. Önskar beställaren vegetarisk och/eller ekologisk catering, går detta att iscensättas. Evenemangscatering innebär att maten tillagas hos företaget och därefter bilas ut till kunden i Landskrona. Mobil catering innebär att maten serveras raka vägen ur en bil. Detta är vanligt på konserter eller större festligheter.

Hos oss på Servicefinder finner du enkelt en cateringfirma i Landskrona.

Landskrona

I västra Skåne ligger Landskrona som har en befolkning på 42000. Ibland nämner man Landskrona som svanarnas stad efter att en grosshandlare under den hårda vintern 1920 gav de hungriga svanarna mat. Detta medförde att 20.000 svanar simmade till Landskronas hamn vintern 1920, varpå grosshandlaren tvunget iscensatte insamlingar för att tillfredsställa svanarnas tomma magar. Sångerskan och skådespelerskan Siw Malmkvist är född i Landskrona. Det finns flera åtråvärda parker att besöka i Landskrona såsom Teaterparken och Dammhagsparken med flera.