Catering i Kungsbacka

Catering är ett utmärkt val för dig som vill ha god mat för många personer på ett snabbt och enkelt sätt. Här hittar du erfarna cateringföretag som gärna hjälper dig. Lämna en förfrågan så får offerter. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar catering i Kungsbacka

  • Kock i Kungsbacka

    Behöver du catering till ditt event i Kungsbacka? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

  • Servering i Kungsbacka

    Planerar du en stor fest med middag och servering vid bordet? Vi hjälper dig få kontakt professionella företag i Kungsbacka som hjälper med serveringen.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar catering i Kungsbacka

Alla förfrågningar

Catering

Fyller du år, vankas det bröllop eller önskar du ha after-work med kollegorna? Då är det smidigt att anlita en cateringfirma. Allt som oftast, tillkommer serveringspersonal på cateringföretaget.

Catering är ett företag som lagar tillagar mat till utvalt tillfälle. Det kan handla om mobil catering som betyder att maten levereras omgående från ett fordon. Cateringmat är färdiglagad mat som levereras till beställarens lokaler, event såväl som det erbjuds att kunna få maten till sitt hem. Evenemangscatering innebär att maten tillagas hos cateringföretaget, för att sedan köras ut till en lokal på annan ort där maten ska ätas.

Här på Servicefinder kan du lätt hitta ett cateringföretag i Kungsbacka. Sänd en förfrågan, så får du inom kort en offert med prisförslag från minst en cateringfirma.

Kungsbacka

Den nordligaste kommunen i Hallands län är Kungsbacka. Populationen ligger just nu på cirka 75000 invånare. Flest människor är bosatta i den västra delen av kommunen, medan den östra delen mest består av jordbrukslandskap. Sträckan till Göteborg är 28km, det går alltså snabbt att ta sig dit med både bil och tåg. Kommunen har 7611 aktiva företag. Flest arbeten omsätter Kungsbacka kommun, Hallands län, ICA Kvantum och vårdföretaget Förenade Care. Utöver dessa är det främst småföretagen som dominerar näringslivet.

Bland turistattraktionerna i Kungsbacka finns Tjolöholms slott. Det byggdes i början av förra seklet. Mycket av inredningen och dess formering följer jugendstilen med motiv av blommor och växter. Dekorationerna är både invändigt och utvändigt ett riktigt konstverk. Miljön kring slottet är sagolik med ett läge vid havet och en kuliss av bergstoppar. Här kan du njuta av den vackra naturen och duka upp en picknick vid en av badplatserna. Allmänheten kan besöka Tjolöholms slott året runt.