Catering i Karlshamn

Catering är ett utmärkt val för dig som vill ha god mat för många personer på ett snabbt och enkelt sätt. Här hittar du erfarna cateringföretag som gärna hjälper dig. Lämna en förfrågan så får offerter. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar catering i Karlshamn

  • Kock i Karlshamn

    Behöver du catering till ditt event i Karlshamn? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

  • Servering i Karlshamn

    Planerar du en stor fest med middag och servering vid bordet? Vi hjälper dig få kontakt professionella företag i Karlshamn som hjälper med serveringen.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar catering i Karlshamn

Alla förfrågningar

Catering

Om du önskar ställa till med ett event eller firmafest, är det en god idé att hyra in en cateringfirma som tar hand om all mat. Cateringfirmor erbjuder ofta serveringspersonal.

Catering är ett företag som lagar tillagar mat inför utvalt tillfälle. Det kan röra sig om mobil catering som innebär att maten levereras omgående från ett fordon. Cateringmat är färdiglagad mat som transporteras till beställarens lokaler, evenemang såväl som det går att få maten till sitt hem. Evenemangscatering innebär att maten tillagas hos cateringföretaget, för att sedan fraktas till en lokal på annan ort där maten ska ätas.

Söker du cateringpersonal i Karlshamn, är det bara att skicka en förfrågan här på Servicefinder.

Karlshamn

I Blekinge ligger Karlshamns kommun, den näst största i Blekinge. Karlshamn är en av kommunens fem tätorter och även kommunens centralort. Antalet invånare är 31000 människor. I väst gränsar Karlshamn till kommunerna Olofström och Sölvesborg, i öst till Ronneby och i norr går gränsen vid Tingsryds kommun. Sedan gammalt är staden känd för sina mejeriprodukter, även om det numera inte äger rum någon tillverkning. Karlshamn har samma namn som en punsch, Carlshamns Flaggpunsch, som säkert inte är helt främmande.

För flera hundra år sedan gick Karlshamn under namnet Bodekull och var en fiskehamn i danskarnas ägo. Karlshamn är döpt efter Kung Karl X Gustav. Under 1800-talet kom ett uppsving för staden genom att handel och sjöfart ökade och många tyskar bosatte sig i staden. Än i dag fungerar Tyskland som en samarbetspartner, en så kallad vänort. Det finns ytterligare tre vänorter och dessa ligger i Polen och våra nordiska grannländer Danmark och Finland. En av de större skärgårdarna i Blekinge ligger i Karlshamn, Hällaryds skärgård. I och med att många har fritidshus i skärgården ökar befolkningen märkbart under de årets varma månader. Även ett antal festivaler gör att flera målgrupper lockas till staden. Däribland finns Östersjöfestivalen, Carlshamn country festival.