Catering i Eksjö

Catering är ett utmärkt val för dig som vill ha god mat för många personer på ett snabbt och enkelt sätt. Här hittar du erfarna cateringföretag som gärna hjälper dig. Lämna en förfrågan så får offerter. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar catering i Eksjö

  • Kock i Eksjö

    Behöver du catering till ditt event i Eksjö? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

  • Servering i Eksjö

    Planerar du en stor fest med middag och servering vid bordet? Vi hjälper dig få kontakt professionella företag i Eksjö som hjälper med serveringen.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar catering i Eksjö

Alla förfrågningar

Catering

Om du önskar anordna ett event eller firmafest, är det en god idé att hyra in ett cateringföretag som tar hand om all mat. Det finns oftast serveringspersonal på cateringföretaget.

Catering är ett företag som lagar tillagar mat inför utvalt tillfälle. Det kan handla om mobil catering som betyder att maten levereras omgående från ett fordon. Cateringmat är färdiglagad mat som transporteras till beställarens lokaler, event såväl som det går att få maten till sitt hem. Evenemangscatering innebär att maten tillagas hos cateringföretaget, för att sedan köras ut till en lokal på annan ort där maten ska ätas.

Söker du cateringpersonal i Eksjö, finns det enkelt att söka här på Servicefinder.

Eksjö

Eksjö är en småländsk tätort belägen i Jönköpings län. Staden är huvudort i kommunen med samma namn och har 16000 invånare. Inte långt från Eksjö ligger Vetlanda och Vimmerby. Erik av Pommern grundade staden 1403. Eksjö var tidigt en viktig handelsplats då den låg i mitten av städer som Linköping i norr, Växjö och Kalmar i söder, och Västergötland mot Östersjön. Staden har goda kommunikationer med bil, buss, tåg och flyg.

Eksjö är berömd för att vara en av Sveriges bäst bevarade trästäder. Gamla stan i Eksjö är beundransvärd och den inre stadsdelen har blivit byggnadsminnesförklarad. Här kan du exempelvis få syn på handels- och borgargårdar från 1800-talet. Staden är även en känd militärstad och här har många avlagt sin militärtjänstgöring. I Eksjö har det funnits militäranläggningar sedan 1600-talet och staden har alltid varit en viktig samlingspunkt för militärer. Staden är ett oerhört populärt besöksmål bland turister och hit kommer besökare årligen för att uppleva trästadens charm och den storslagna naturen.

I Eksjö finns mycket att se och göra. Följ med på en stadsvandring i staden och lär dig mer om stadens rika historia. Besök även de småländska byarna Mariannelund och Idekulla. Här kan du njuta av den småländska landsbygden och samtidigt få en inblick i lantbrukets historia. Vill du se mer av naturen kan du ta en promenad längs en av de vandringsleder som finns i Eksjö. Naturen är enastående vacker och här promenerar du längs gamla stenrösen och stengärdesgårdar. En populär led är Emilleden, den följer den gamla kyrkvägen mellan Lönneberga och Hässleby kyrkor. Andra sevärda platser är Eksjö museum i gamla stan, Bellö Kyrka samt Fornminnesgården, ett hembygdsmuseum från 1600-talet.