Catering i Dorotea

Catering är ett utmärkt val för dig som vill ha god mat för många personer på ett snabbt och enkelt sätt. Här hittar du erfarna cateringföretag som gärna hjälper dig. Lämna en förfrågan så får offerter. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar catering i Dorotea

  • Kock i Dorotea

    Behöver du catering till ditt event i Dorotea? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

  • Servering i Dorotea

    Planerar du en stor fest med middag och servering vid bordet? Vi hjälper dig få kontakt professionella företag i Dorotea som hjälper med serveringen.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar catering i Dorotea

Alla förfrågningar

Catering

Ska du ha fest, gifta dig eller önskar du ha after-work med kollegorna? Då är det klokt att anlita en cateringfirma. Det ingår många gånger serveringspersonal på cateringföretaget.

Catering är ett företag som lagar tillagar mat inför utvalt tillfälle. Det kan röra sig om mobil catering som betyder att maten levereras omgående från ett fordon. Cateringmat är färdiglagad mat som transporteras till kundens lokaler, evenemang såväl som det går att få maten till sitt hem. Evenemangscatering innebär att maten tillagas hos cateringföretaget, för att sedan fraktas till en lokal på annan ort där maten ska förtäras.

Söker du cateringpersonal i Dorotea, är det bara att skicka en förfrågan här på Servicefinder.

Dorotea

Huvudorten och kommunen Dorotea är belägen i Västerbottens län. Dorotea brukar kallas för Lapplands sydliga port. Orten ligger i korsningen av E45 och riksväg 92. I orten bor det 3000 människor. Kommuner som Dorotea gränsar till är Strömsunds, Sollefteås, Vilhelminas och Åseles kommun. Till ytan är Dorotea kommun lika stor som Blekinge län. Näringslivet präglas av skog-, tillverkning- och turistindustrin. Även kundtjänstverksamheten sysselsätter många av ortens invånare. Svenskt Näringsliv brukar lista kommunernas företagsklimat varje år. År 2011 hamnade Dorotea på 2:a plats i Norrland på den listan. Tidigare har kommunen kommit på första plats vid tre tillfällen. Dorotea har en egen sång, Doroteasången. Utanför kommunhuset kan man se hur sångtexten har blivit inristad i sten.

I Dorotea är det alltid nära till vackra naturområden. Under de varma månaderna råder fina förutsättningar för jakt, fiske och bad. När snön ligger på marken passar det utmärkt med vintersporter som skidåkning och pimpelfiske. Den som gillar mer fartfyllda aktiviteter kan testa någon av slalombackarna eller göra en utflykt med skotern.