Borrning i Vellinge

Behöver du vatten till sommarstugan, eller måste du reparera din befintliga brunn? Då behöver du professionell hjälp. Hos oss kan du hitta en erfarna brunnsborrare och få rent vatten till ditt hem.

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar borrning i Vellinge

Alla förfrågningar

Borrning

Det krävs en hel del förberedelse innan man anlägger en brunn. Om bostaden saknar tillgång till kommunalt vatten behövs en vattenbrunn. Den ska placeras högt för att undvika oönskad vattenansamling. Brunnen bör även sättas ut där det finns mest tillgång till vatten. Smartast är att installera en grusfilterbrunn om det finns mycket vatten i ett närliggande berg. På så vis filtreras vattnet från orenheter. Majoriteten av de företag som arbetar med brunnsborrning erbjuder till exempel borrning av brunnar, bergvärme och pumpinstallationer. En SITAC-certifierad brunnsborrare är behörig att få utföra brunnsborrning. En rutinerad brunnsborrare ser till att du får en bra brunn till ditt hus som förser dig med vatten.

Vellinge

Vellinge är en ganska liten stad och även en stor kommun - med cirka 33000 bosatta. Vellinge återfinns på Skånes västra slätter precis emellan Malmö och Trelleborg. Vellinge kommun ligger i och med det bra till för företagare inom tjänstesektorn. Vellinge har därför blivit hem för eftertraktade och rutinerade elektriker - som tar alla typer av jobb som bland annat installation av värmepump eller värmegolv. Här ligger även det stora växthuset Vellingeblomman.