Borrning i Trelleborg

Behöver du vatten till sommarstugan, eller måste du reparera din befintliga brunn? Då behöver du professionell hjälp. Hos oss kan du hitta en erfarna brunnsborrare och få rent vatten till ditt hem.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Flera alternativ. Bra respons och uppföljning.

  , Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 8 336
  Pågående jobb
 • 18 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar borrning i Trelleborg

 • Dörrar Och Säkerhetsdörrar i Trelleborg

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Trelleborg.

 • Fasadtvätt / Högtryckstvätt i Trelleborg

  ROT

  Behöver fasaden på din fastighet eller villa rengöras? På Servicefinder får du kontakt med proffs inom fasadtvätt/högtryckstvätt i Trelleborg.

 • Låssmed i Trelleborg

  Har du tappat nycklarna eller vill du kanske installera ett passagesystem? Servicefinder hjälper dig att hitta en duktig låssmed i Trelleborg.

 • Taktvätt i Trelleborg

  ROT

  Taktvätt håller ditt hustak fritt från mossa, fuktskador och mögel. Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella taktvättare i Trelleborg.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar borrning i Trelleborg

Alla förfrågningar

Borrning

En brunn till huset kräver en del arbete. Om bostaden saknar tillgång till kommunalt vatten behövs en vattenbrunn. För att undvika att det samlas vatten ska brunnen placeras högt. Brunnen bör även sättas ut där det finns störst möjlighet att utnyttja vatten. Smartast är att installera en grusfilterbrunn om det finns mycket vatten i ett närliggande berg. På så sätt sållas vattnet från grus och smuts. Majoriteten av de företag som utför brunnsborrning erbjuder till exempel installationer av brunnsystem, bergvärme och vattenanalyser. En SITAC-certifierad brunnsborrare är behörig att få utföra brunnsborrning. En professionell brunnsborrare ser till att du får en bra brunn till ditt hus som förser dig med vatten.

Trelleborg

Bortom Österlen och alldeles nedanför om Malmö ligger Trelleborg. Trelleborg kommun har ungefär 42000 invånare och är känd för en stor hamn med som exempelvis TT-line som kör pendlare över sundet till Travemünde.

Nu är det ju inte bara så att man åker ut ur Trelleborg. Trelleborg erbjuder en mångfacetterad upplevelse för likväl turister som arbetande ock även för de många Malmöbor som nu bor i Trelleborg för närheten till kontinenten.

Utöver fotbollslaget Trelleborgs FF och allkonstnären Björn Källman finns också i Trelleborg en talrik rad palmer och stora företag - bland andra Trelleborgs Hamn AB.