Jämför hantverkare för en smidig och lyckad renovering!

Att hitta pålitliga och kompetenta hantverkare att jämföra i djungeln av tjänsteföretag är inte det enklaste. Ett kvitto på det är de tusentals konsumenter som vänder sig till Konsumentverket varje år med klagomål på hantverkartjänster. Servicefinder gör det möjligt att hitta och jämföra professionella hantverkare, snabbt och enkelt. Så här går du tillväga!

jämför hantverkare

Hur jämför jag hantverkare via Servicefinder?

När det är dags att renovera behöver man ofta höra med vänner, bekanta och kollegor vilken hantverkare de anlitat och om de var nöjda. Andra gånger måste man ringa runt till olika byggföretag i flera veckor för att få tag på en hantverkare som känns rätt. Därför grundades Servicefinder. Via oss är det enkelt att  jämföra hantverkare, utan att tumma på varken kvaliteten eller din budget. Vår ambition är att du ska hitta bra byggföretag för såväl stora som små bygg- och renoveringsprojekt. 

Vi kvalitetssäkrar hantverkare åt dig!

Alla byggföretag som ansluter sig till Servicefinder genomgår ett flertal kontroller.  I samarbete med allabolag.se kontrollerar vi att företagen är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Dessutom gör vi dagliga kontroller för att försäkra oss om att företagen inte är i konkurs. 

När kommer i kontakt med hantverkare via Servicefinder får du alltid tillgång till deras företagspresentation.  I företagspresentationen hittar du en kort beskrivning om företaget,  länk till hemsida, referenser, bilder från slutförda jobb och annan information som är relevant för dig.

En annan viktig del i vårt kvalitetsarbete är insamling av omdömen från tidigare kunder. Alla konsumenter som använder vår tjänst blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att alla omdömen är baserade på verkliga erfarenheter. Du hittar alla lämnade omdömen i företagspresentationen. 

Så fungerar det

Servicefinder fungerar så att du skapar en kostnadsfri förfrågan hos oss där du beskriver vad som ska göras. Din förfrågan matchas sedan ut till hantverkare i ditt område. Därefter får du svar från intresserade hantverkare. Det som återstår är att jämföra de hantverkare som svarat dig – både till pris och kvalité.

Våra ansluta hantverkare kan bland annat hjälpa dig med: