Bildredigering i Stockholm

Här får du enkelt gratis offerter från experter inom bildredigering. Lämna en förfrågan nedanför så kommer du inom kort få svar från kvalitetssäkrade företag. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan.

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar bildredigering i Stockholm

Alla förfrågningar

Bildredigering

I praktiken innebär bildredigering att manipulera en bild eller ett foto. Bildredigering betyder att man manipulerar bilden eller fotot. I arbetet ingår modifiering och restaurering av digitala bilder. Med bildredigering får dina foton snygga effekter. Bildredigerare arbetar i specifika bildbehandlingsprogram, där bilden kan retusheras och justeras. Beskärning är ett verktyg som används när man vill klippa ut en specifik del av ett foto. Om du vill flytta ett motiv från en bakgrund till en annan används ett verktyg som kallas friläggning.

Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad men är också centrum för kulturliv, ekonomi och media. Kungahus, riksdag och regering är belägna i Stockholm och Sveriges internationella affärer sköts oftast härifrån.

Antalet invånare i kommunen är 847000, men i regionen storstockholm uppskattas siffran till ungefär två miljoner.

I staden finns många berömda byggnader däribland Drottningholms slott från 1600-talet där kungen och drottnigen bor och som finns med på UNESCO:s världsarvslista, Ericsson Globe som är är en stor nöjes- och sportarena, samt Stockholms stadshus som invigdes 1923.

De en miljon turister som kommer till Stockholm varje år, besöker gärna den sevärda Gamla stan. Denna del av Stockholm är den äldsta och grundades så tidigt som på 1200-talet. I Gamla stan kan du shoppa i souvenirbutiker, gå i smala gränder från medeltiden och fika på trevliga caféer.

I Östersjön ligger Stockholms vackra skärgår med sina 30.000 holmar och öar och bland dessa är Möja, Utö, Vaxholm och Grinda några av de populäraste.