Bildredigering i Malmö

Här får du enkelt gratis offerter från experter inom bildredigering. Lämna en förfrågan nedanför så kommer du inom kort få upp till fem svar från kvalitetssäkrade företag. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar bildredigering i Malmö

  • Fotograf i Malmö

    Letar du fotograf för fotografering av produkt, porträtt eller bröllop? Hos ServiceFinder får du gratis offerter från erfarna fotografer i Malmö.

  • Videoinspelning i Malmö

    Ta hjälp av en filmare när du vill filma större evenemang. Hos ServiceFinder får du kontakt med företag som arbetar med videoinspelning i Malmö.

  • Foto-Övrigt i Malmö

    Här hittar du allt inom fotografering och bild. Vill du ha hjälp av en proffsig fotograf eller söker du efter en studio? Lämna en förfrågan redan idag

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar bildredigering i Malmö

Alla förfrågningar

Bildredigering

I praktiken omfattar bildredigering att modifiera en bild eller ett foto. Bildredigering betyder att man manipulerar bilden eller fotot. I arbetet ingår modifiering och restaurering av digitala fotografier. Med bildredigering får dina foton snygga effekter. Bildredigerare arbetar i specifika bildbehandlingsprogram, i programmet kan redigeraren beskära, rotera och ändra storlek på dina bilder. Om du vill zooma in och bara använda en del av fotot är beskärning en lämplig metod. Friläggning är en annan metod som innebär att motivet separeras från dess bakgrund.

Malmö

Malmö är med sina 299000 invånare Sveriges tredje största stad och ligger i den sydvästra delen av Skåne. År 2000 invigdes Öresundsbron, vilket möjliggjorde en naturlig förbindelse mellan Sverige och Danmark. I och med att bron, som är Sverige största byggnadsverk, uppfördes, står Öresundsregionen i centrum för Sveriges samarbete med kontinenten och resten av världen.

Den kontinentala stämningen råder i staden och det finns ett stort kulturutbud och högklassiga restauranger. Idag är staden en modern världsstad, men var en viktig plats för handel så tidigt som på medeltiden. På 1500-talet var Stortorget ett av de största salutorgen i Norden och än idag ligger hus från den tiden kvar på platsen. Staden har många andra vackra torg och bland de mest populära kan Möllevångstorget, Lilla torg och Fisktorget nämnas.

Den 190 meter höga byggnaden Turning Torso ritades av arkitekten Santiago Calatrava och restes i staden år 2005. Därmed är detta bostadshus med sina 54 våningar Sveriges näst högsta byggnad. Malmö ligger vid havet och möjliggör därmed bad och långa strandpromenader vid exempelvis Ribersborgsstranden och Scaniabadet.