Bildredigering i Landskrona

Här får du enkelt gratis offerter från experter inom bildredigering. Lämna en förfrågan nedanför så kommer du inom kort få upp till fem svar från kvalitetssäkrade företag. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar bildredigering i Landskrona

  • Fotograf i Landskrona

    Letar du fotograf för fotografering av produkt, porträtt eller bröllop? Hos ServiceFinder får du gratis offerter från erfarna fotografer i Landskrona.

  • Videoinspelning i Landskrona

    Ta hjälp av en filmare när du vill filma större evenemang. Hos ServiceFinder får du kontakt med företag som arbetar med videoinspelning i Landskrona.

  • Foto-Övrigt i Landskrona

    Här hittar du allt inom fotografering och bild. Vill du ha hjälp av en proffsig fotograf eller söker du efter en studio? Lämna en förfrågan redan idag

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar bildredigering i Landskrona

Alla förfrågningar

Bildredigering

En redigerare arbetar redigera digitala bilder till ett tryckfärdigt format. Bildredigering betyder att man manipulerar bilden eller fotot. I arbetet ingår modifiering och restaurering av digitala fotografier. Med bildredigering kan dina digitala bilder bli roligare, snyggare och mer kvalitativa. Bildredigerare arbetar i särskilda bildbehandlingsprogram, i programmet kan redigeraren beskära, rotera och ändra storlek på dina bilder. Beskärning är ett verktyg som används när man vill klippa ut en specifik del av ett foto. Friläggning används när man vill klippa ut motivet från sin bakgrund, det innebär att du kan byta bakgrund till ditt foto.

Landskrona

I västra Skåne ligger Landskrona beläget och har en befolkningsmängd på 42000. Staden är tämligen känd för att heta svanarnas stad efter att en grosshandlare under den mäktiga vintern 1920 började att mata de utsvultna svanarna. Detta medförde att 20.000 svanar drogs till Landskronas hamn vintern 1920, varpå grosshandlaren tvunget iscensatte insamlingar för att mätta de hungriga liven. Skådespelerskan Janet Ågren har rötter i Landskrona. Det finns många attraktiva parker att besöka i Landskrona såsom Stadsparken med den gamla kyrkans grund och Wrangelska Parken med flera.