Besiktningsman i Nykvarn

En besiktningsman kan kvalitetssäkra ett framtida hem inför köpet. Om du ska sälja en bostad kan en husbesiktning öka intresset och värdet. Lämna en förfrågan nedanför så får du offerter från professionella besiktningsmän - helt gratis!

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Ett bra sätt att hitta tjänster på.

  Hans L, Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 4 787
  Pågående jobb
 • 16 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar besiktningsman i Nykvarn

 • Dörrar Och Säkerhetsdörrar i Nykvarn

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Nykvarn.

 • Låssmed i Nykvarn

  Har du tappat nycklarna eller vill du kanske installera ett passagesystem? Servicefinder hjälper dig att hitta en duktig låssmed i Nykvarn.

 • Snöskottning / Snöröjning i Nykvarn

  ROT

  Är du i behov av snöskottning längs garageuppfarten? Du hittar professionella snöröjare här på Servicefinder. Lämna en förfrågan och få gratis offerte

 • Värmepumpar i Nykvarn

  ROT

  Ska du installera bergvärme eller är du i behov av att värma upp din villa? Få kontakt med erfarna företag i Nykvarn som installerar värmepumpar.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar besiktningsman i Nykvarn

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra besiktningsmän

Några av våra populära besiktningsmän

Besiktningsman

En besiktningsman utför en fackmannamässig besiktning av fastigheter. Besiktningsmannen måste vara oberoende och certifierad och helst är besiktningsmannen är för yrket utbildad och har den kunskap för att utföra en oberoende besiktning av ett hus eller lägenhet. När ska man beställa en besiktning? Samtliga fastigheter som är till salu eller ska byta ägare i en överlåtelse, rekommenderas att undergå en oberoende besiktning. I det fall att man anlitat en oberoende besiktningsman till sitt hus eller lägenhet kommer denna att besiktiga fastighetens inre och yttre beskaffenhet. En certifierad besiktningsman utför även granskning och dylik kvalitetskontroll efter ett eventuellt nybygge och renovering eller olika arbeten utförda på förslagsvis våtrum. En certifierad jobbar också med frågor kring miljö och hälsa.

Nykvarn

Nykvarn är en tätort i Södermanland och centralort i Nykvarns kommun. Invånarantalet i Nykvarn är 9000 personer, vilket gör det till Stockholms läns minsta kommun. En närliggande stad är Södertälje, som ligger 15 kilometer bort. Med tåg går det även snabbt att ta sig till Stockholm och Eskilstuna. Det tar en halvtimme med Svealandsbanan. Den geografiska placeringen gör Nykvarn till en bra plats för nya företag att starta sin verksamhet. Inom det lokala näringslivet finns det 500 registrerade företag. Nykvarn är en del av Stockholm Business Alliance, som har som syfte att utveckla regionens näringsliv. Internationellt går kommunernas partnerskap under varumärket Stockholm - The Capital of Scandinavia.

På fritiden finns det fina chanser till en trivsam vardag. I sjön Yngern, som är en av landets renaste sjöar, kan man skåda flertalet unika och hotade arter. Vintertid passar sjön perfekt för en tur med långfärdsskridskorna. För de allra minsta är Lådbilslandet en välbesökt plats bland invånare och turister. Där kan barnen själva stå för bilkörningen. När de lämnar Lådbilslandet får de ett körkort att stoltsera med. Den som gillar sötsaker måste besöka Taxinge Slott, eller Kakslottet som det även kallas. Där finns nämligen det största kakbordet i norra Europa. Du kan avnjuta drygt 50 olika bröd och bakelser.