Besiktningsman i Boden

En besiktningsman kan kvalitetssäkra ett framtida hem inför köpet. Om du ska sälja en bostad kan en husbesiktning öka intresset och värdet. Lämna en förfrågan nedanför så får du offerter från professionella besiktningsmän - helt gratis!

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Har använt tjänsten 2 ggr och blivit nöjd båda gångerna!

  Love B, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 188
  Pågående jobb
 • 15 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar besiktningsman i Boden

 • Dörrar Och Säkerhetsdörrar i Boden

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Boden.

 • Snöskottning / Snöröjning i Boden

  ROT

  Är du i behov av snöskottning längs garageuppfarten? Du hittar professionella snöröjare här på Servicefinder. Lämna en förfrågan och få gratis offerte

 • Solpaneler i Boden

  ROT

  Vill du installera solpaneler i din fastighet och få miljövänlig el? Vi hjälper dig få kontakt med experter i Boden.

 • Värmepumpar i Boden

  ROT

  Ska du installera bergvärme eller är du i behov av att värma upp din villa? Få kontakt med erfarna företag i Boden som installerar värmepumpar.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar besiktningsman i Boden

Alla förfrågningar

Besiktningsman

När det sker en överlåtelse eller någon sorts ägarbyte av en fastighet, förslagsvis ett hus eller en lägenhet, anlitas en oberoende besiktningsman. En besiktningsman bör vara certifierad och fördelaktigast äga en utbildning på från högskola, KY-utbildning eller förfoga över dylik kunskap, för att kunna utföra en regelmässig besiktning. Under besiktning av någon fastighet fastställs husets eller lägenhetens yttre och inre kvalitet. En kvalificerad kan även utföra besiktningar med fokus på miljö och hälsa. Har en fastighetsägare byggt om eller renoverat eller förslagsvis gjort förändringar på eller byggt ett våtrum anlitas en oberoende besiktningsman för att kontrollera dessa för godkännande.

Boden

Boden är huvudort i kommunen med samma namn och ligger stationerad i Norrbottens län. Invånarantalet uppgår till 27000 personer. Boden har anor från förra sekelskiftet och är en av landets mest betydande militärstäder. Boden var från början en kyrkby. Det centrala läget vid Norrbottens kustland, exakt där Luleå älv smalnar av, var skälet att man uppförde Bodens Fästning och var viktigt för Bodens etablering. Även järnvägen har haft en betydande roll för Bodens etablering. I Boden korsas nämligen Norra Stambanan och Malmbanan som utgör en viktig förbindelse mellan järnmalmsgruvorna i Malmfälten och utskeppningshamnarna i Luleå och Narvik. En annan järnvägslinje är Haparandabanan som går från Boden till Haparanda, men numera är den endast till för godstrafik. Företagsklimatet i Boden är på topp och är ett av de mest framgångsrika i hela Norrbotten. Det utvecklas och startar nya företag regelbundet.

Det som kännetecknar Boden är berglandskapet, älven och frilufstområdet Björknäs. Friluftsområdet är vackert i sig eftersom det ligger mitt i Boden. Vill man ge sig ut på en fisketur är Boden ett bra val. I Boden fiskar du upp lax, röding, abborre och öring. Fästningen i Boden som kan vara värt värt ett besök och är även ett av Sveriges största militära byggnadsprojekt genom tiderna. Fästningen består av fem fort och 1200 andra .