Asfaltering i Flen

Här kan du lätt hitta professionella företag som hjälper dig med asfaltering. Lämna en förfrågan nedanför så kan få offerter inom kort. Det är helt gratis och utan förpliktelser att använda vår tjänst.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 163
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar asfaltering i Flen

 • Dränering i Flen

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Flen.

 • Markarbete i Flen

  Bor du i Flen och behöver hjälp med dränering, sanering eller annat markarbete? Servicefinder hjälper dig hitta professionella företag nära dig.

 • Trädfällning i Flen

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Flen.

 • Trädgårdsarbete i Flen

  Bor du i Flen? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar asfaltering i Flen

Alla förfrågningar

Några av våra populära asfaltsläggare

Blogginlägg om asfaltering

Asfaltering

Asfaltering är ett bra alternativ för att proppa igen alla de där irriterande hålen och sprickorna i den slitna asfalten på din infart. Till ett ok pris. Har du väl påbörjat en sådan asfaltering är det kanske en god idé att asfaltera hela uppfarten.

Tänker du istället asfaltera någon annan yta eller möjligtvis en privat väg? Hör med en firma som jobbar med asfaltering i Flen och låt dem komma med förslag och pris.

Flen

Namnet Flen verkar ha ett ursprung i att den rar tärorten, mitt i Södermanland, ligger högt ovanpå på en kal uppskjutande stenhäll. Den ursprungliga meningen av Flen är nämligen kal eller naken. Flen som som ligger i Flens kommun har en befolkning på 16000 invånare och är lite av ett centrum för Sörmlands läns bussar tack vare riksväg 55 och 57 samt även länsväg 221 utgår från Flens hjärta - där också SJ går förbi med bland annat X2000 på väg mot och från huvudstaden. Flen är även hem till en industri för Volvo bildelar