Löpande hemstädning av radhus på 123 kvm i Sollentuna

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Hemstädning i Sollentuna

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Löpande hemstädning, varannan vecka.
Yta i kvm som ska städas
123
Vilken typ av bostad ska städas?
Radhus
Hemstädning

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Rebeccas Städ AB för jobbet. Rebeccas Städ AB har utfört 40 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.5.

Övriga företag som svarade:
 • BlomQuist Städservice AB
 • Fullmax AB
 • ELDORA BYGG & STÄDMÄSTARNA I SKANDINAVIEN AB
 • Elyon Home care & cleaning service AB
 • Shiny Big Stars Städ Gruppen AB
 • Städstad AB
 • FlexFolk Group AB
 • Vegatown Städ & Bygg
 • ABSS - AB Stockholm Supportgroup

Andra som fått hjälp med hemstädningsjobb

Hemstädning
Hemstädning av radhus på 106 kvm i Sollentuna
Storstädning av radhus i två plan. 4 sovrum plus vardagsrum, kök samt två toaletter med dusch o/e badkar vid ett tillfälle under februari månad.
Hemstädning
Löpande hemstädning av lägenhet på 70 kvm i Sollentuna
Damma rengöra ugn, kyl, kabelnät badrum, kök samt rengöra dusch kabin, rengöra diskbänk, alla ytor och förutom golv.
Hemstädning
Löpande hemstädning av villa på 170 kvm i Sollentuna
Allmän städning, golv (dammsug och moppa), torka av ytor. Bädda för 4pers (smutsiga lakan borttagna rena framlagda), tömma papperskorgar och sätta i ny påse). Lite piff i soffa mm. Gör rent i…
Hemstädning
Löpande hemstädning av lägenhet på 80 kvm i Sollentuna
Varannan vecka, gärna torsdagar. Första städ behövs fönsterputs av 4 rum inkl rengöring av persienner i två av dom, även glasdörrarna på balkongen behöver putsas (ca 2,5m höga). Men jag…
Hemstädning
Hemstädning av lägenhet på 53 kvm i Stockholm
Hemstädning av lägenhet på 53 kvm.
Hemstädning
Hemstädning av lägenhet på 49 kvm i Stockholm
Normal städning av min lägenhet.

Vanliga frågor och svar om hemstädningsjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om hemstädningsjobb

2023-01-04
Vill du anlita ett företag för ett arbete i hemmet? Kanske för en hemstädning eller renovering? Då kan du få upp till 75 000 kr i skattereduktion. Här är en lista som hjälper dig ha koll på vad som gäller för rut- och rotavdraget.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!