Målning av tak, väggar och lister/dörrlister i Göteborg

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin Målare i Göteborg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag skulle vilja ha hjälp med målning av tak, målning av väggar och lister/dörrlister. Jag tror att taket är ett limfärg i sovrummet har jag tagit ner det mesta av färgen som satt på, och börjat försöka tvätta bort limfärgen det är ojämnt och behöver antagligen bredspacklas. I vardagsrummet/hallen har jag börjat med att spackla sprickor men det är väldigt många så skulle vilja ta ner den färgen helt och hållet. Väggarna är just nu strukturtapet men jag vill ha det slätt. Jag har själv köpt en burk med färgen sand från Jotun då det är den färgen jag vill ha på väggar. Sedan har jag en 3 liters burk med Täckfärg reflexers glans 2 från Colorama Det är taket och vägarna i vardagsrum/hall och sovrum jag vill ha hjälp med. På en av vägarna har jag börjat sätta easycover tapet men vill ha det nedtaget. På en del av vägen under easycovern har jag tagit ned strukturtapeten. Det är ca 30 kvm tillsammans.
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Tak
Annat
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Målning av tak, väggar och lister/dörrlister i Göteborg
Målning / Tapetsering

9 företag svarade på jobbet

 • Josef bygg
 • Mölndals Målar'n AB
 • Star Bygg
 • GötaCity Bygg AB
 • Stadiga Hus i Västsverige AB
 • FemtioFemPlus Göteborg
 • IEM Måleri AB
 • Diamonds Måleri AB
 • CL Kakel och Byggentreprenad AB

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning av tak, väggar och lister/dörrlister i Göteborg
Fasadmålning av ett hus i Göteborg
Nybyggt tvåplanshus (179 m2) samt garage (30 m2). Grundmålat i vitt, skall målas i beige nyans. Samma färg och nyans på hela fasaden.
Målning av tak, väggar och lister/dörrlister i Göteborg
Fasadmålning av ett hus i Sälen, Malung
Utvändig målning med faluröd på fritidshus i Sälen, Dalarna.
Målning av tak, väggar och lister/dörrlister i Göteborg
Fasadmålning av ett hus i Göteborg, inom 3 månader
Behöver målare för fasad, fönster samt en del rum invändigt. Snabbt arbete prioriteras tillsammans med goda referenser. Tar ut fem som får lämna offert på plats. Goda referenser är ett…
Målning av tak, väggar och lister/dörrlister i Göteborg
Måla tak och väggar i en lägenhet i Göteborg, andra veckan i augusti
Jag behöver måla om en lägenhet på Eriksberg i Göteborg.
Den är på 106 kvm, 5 rum och kök.
Målning av tak och väggar.
Det är viktigt att arbetet kan utföras vecka 32-33.
Målning av tak, väggar och lister/dörrlister i Göteborg
Fasadmålning av ett hus i Göteborg, Inom 6 månader
Målning av husfasad cirka 70 m2. Det är en och en halv sida som skall målas. Hela ena sidan (norrsidan) skall målas och den sidan är cirka 50 m2. De övre delen av södersidan skall målas.…
Målning av tak, väggar och lister/dörrlister i Göteborg
Målning av lokal samt småfix i Stockholm
Reparera dörrkarm och glass till en innerdörr utöver målning av alla väggar, småfix av en 33 år gammal lokal.

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om målningsjobb

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-06
Här reder vi ut vilka tjänster som är godkända respektive icke godkända för rotavdrag. Det skiljer sig nämligen om du har småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.