Flytthjälp inom Kinna inkl. flyttstädning av 80 kvm i Mark

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin Flytthjälp i Mark

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Offert på flytt och eventuellt flyttstädning.
OBS! prisförslagen ska vara separata.

En 3 rums lägenhet på cirka 80 m2 en trappa upp utan hiss med ett källarförråd ska flyttas till ett radhus på markplan med en övervåning.
Flyttavstånd cirka 3 km inom Kinna.

Det finns möjlighet att komma nära inpå båda lägenheterna med en mindre lastbil.

Har ont om tid så jag läser bara mailsvaren, så ring inte!!
Kontaktar den som verkar mest prisvärd samt har bäst.rekomendationer, så länka gärna om ni har bra rating nånstans!

Flyttdatumet är flexibelt och kan göras vardag eller helg.
Uppdragets startpunkt
Kinna
Uppdragets slutdestination
Kinna
Önskat startdatum
2021-04-17
Om du även behöver flyttstäd
Ja
Hur stor är bostaden du flyttar ifrån?
80
Flytthjälp

Jag är så nöjd. Tack för hjälpen!!

Jag anlitade Arcus transport för 2 jobb. Dels så var det en tömning av ett hus.
När den tömningen var klar så fick … Visa mer

Jag är så nöjd. Tack för hjälpen!!

Jag anlitade Arcus transport för 2 jobb. Dels så var det en tömning av ett hus.
När den tömningen var klar så fick de ett till jobb som flyttfirma eftersom det första jobbat gick så bra. Dessutom blev det 2 flyttstädningar också.
Det bästa med Arcus var att de var så otroligt tillmötesgående och det fanns inga problem. Varje gång jag pratade med dem på telefon så var de trevliga och vi kom fram till lösningar.
Så ska ett serviceföretag drivas.

Brukar sällan skriva recensioner, men när nån är så här bra så vill jag verkligen de ska lyckas.

Jag hör av mig till er nästa gång.
Bästa lycka till nu!!!

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde Arcus Transport AB för jobbet. Arcus Transport AB har utfört 60 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Övriga företag som svarade:
  • Qleano
  • Ar flytt AB
  • Högra Handen

Andra som fått hjälp med flyttjobb

Flytthjälp
Flytthjälp från Bällsta till Nockebyhov
Transport av bohag, 138kvm. Ej packning/uppackning.
Flytthjälp
Flytthjälp från Solna till Hemesta inkl. flyttstädning av 80 kvm på Värmdö, 1/12
Vi ska flytta från vår lägenhet (3a) i Solna till ett hus i Hemmesta på Värmdö.
Flytthjälp
Flytthjälp inom Horred, Mark, 24/6
En flytt av en 3:a till en ny lägenhet, cirka 300-400 m bort.
Flytthjälp inom Kinna inkl. flyttstädning av 80 kvm i Mark
Flytthjälp från Fritsla till Kinna, 1/11
Flytt från 1 1/2 plans villa till 2 rums lght.

Vanliga frågor och svar om flyttjobb

För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.

Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

  • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
  • Du betalar tillräckligt med skatt.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.

Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman. Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.

Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får. Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget. Du kan läsa mer om vad en flyttfirma kostar i vår bloggartikel.

Blogginlägg om flyttjobb

2022-02-01
Att flytta kan kännas kul och spännande, men också väldigt stressigt. Förråd ska rensas, prylar ska packas ner och avtal ska sägas upp. Här kan du ta del av 3 smarta tips som underlättar din flytt!
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!