Textiltrycka och brodera på hoodies i Borås

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin Textiltryck i Borås

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Letar för närvarande efter ett tryckeri som kan erbjuda ett hållbart och högkvalitativt tryck samt rådhjälpa oss med vad för material som är det mest optimala för våran produkt då kvalite är vår viktigaste prioritering.

Vi är i kontakt med ett par tryckerier för närvarande och har blivit erbjudna ett par offert men vår förhoppning är att på något sätt kunna lösa "individuellt" gjorda tryck på våra klädersplagg som vi förklarar härnäst.

Våra plagg kommer vara hoodies primärt i nuläget och vår första tryckning kommer uppgå till 53 plagg. Med vår nuvarande design kommer vi att ha en vit logga med en bredd på ungefär 7 cm på vänstra bröstkorgen. Vi är öppna för potentiellt att brodera det ifall det är möjligt, loggan är enfärgad. Tröjorna är helsvarta och som sagt kan vi fixa olika sorters blandningar så länge kvalitet av tryckningen förbättras av det.

Våra nuvarande alternativ 92 procent bomull och 8 procent polyester, samt 70 procent bomull, 30 procent polyester men vi kan som sagt hitta andra alternativ ifall det krävs.

På baksidan av luvtröjorna ska vi ha ett stort tryck. Vårt mål var att hitta ett tryckeri som skulle kunna erbjuda möjlgheten att hitta en lösning där varje hoodie kunde ha en avvikande aspekt till sig. Trycket består bland annat av 53 olika "rektanglar" och därför hade vi hoppats om att kunna erbjuda varje kund sin egen "rektangel" som var i fylld så alla hoodies nästan har exakt samma tryck, men att just att de små "rektanglarna" är olika beroende på vilken hoodie man fått. Möjligtvis att man trycker alla hoodies med samma tryck men sedan broderar på varje enskild "rektangel"?

Tacksam för snabb återkoppling!
Senaste leveransdatum
2022-05-08
Textiltrycka och brodera på hoodies i Borås

AE Reklam och Service i Dala-Järna AB fick jobbet!

Konsumenten valde AE Reklam och Service i Dala-Järna AB för jobbet. AE Reklam och Service i Dala-Järna AB har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Andra som fått hjälp med textiltryck

Textiltrycka och brodera på hoodies i Borås
Textiltrycka på kläder i Malmö
Kan man trycka på vad som helst hos er.
Trycka logotyp på kläder i Norrköping
Vi är en kampsportsförening som vill skaffa kläder med vår logotyp på till våra medlemmar. Vi tänker oss främst t-shirts men kanske även Hoodies eller någon form av långärmad tröja utan…