Renovering och målning av en husfasad i Hässelby

Vi har en samfällighet med 56 hushåll där vi har identifierat ett behov av genomgång och renovering av våra förrådsbyggnader, cirka 15 till antalet. Efter en egen översyn kan vi konstatera att behovet löper från kanske enklare rengöring/målning till övergripande arbete som byte av fasad och takrengöring.

Den här förfrågan lämnades hösten 2020 i kategorin hantverkare/fasad

Behöver du också hjälp?
Vad som ska utföras
Fasadmålning
Fasadrenovering
Angiven fasadtyp
Trä
Kommun
Stockholm

Kunden valde Fanco Bygg och måleri AB för jobbet!

Fanco Bygg och måleri AB har utfört 3 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.09.

8 andra företag visade också intresse för jobbet: Dollar Profile AB, NW-Bygg & Anläggning AB, Täby Råd & Bygg AB, Omhus AB, Dryft Sverige AB, Marina Fastighetstjänst AB, Lhanda Hus, F. Andersson Måleri AB.

Omdöme

Johnny Skeppstedt lämnade omdömet 1

Ett projekt som tyvärr dragit oerhört med energi från vår förening och en riktig miss att vi inte tog referenser från början istället för att lita på deras rating Ratingen på Fanco såg bra ut varför vi tyvärr inte tog referenser. Tyvärr är hela arbetet som utförts oerhört undermåligt utfört från början till slut. Hantverkare som varit på plats utan vare sig verktyg eller kompetens, fungerande arbetsledning har saknats mm. Projektet skulle genomföras på två månader tog sammanlagt nästan sex månader och som slutresultat har vi nu målade bodar där panel behöver skickas på analys för att kvalitetssäkra utfört arbete. Dokumenterad egenkontroll tyvärr helt bristfällig och beskriver bla vare sig moment eller person som utfört arbetet. Nu har dom även sista veckan stått och målat i flera minusgrader. Efter att vi reklamerat deras arbete men kan tänka oss att betala 40% tills ovanstående kontroller är gjorda och vi har fått dokumenterad egenkontroll så har dom skickat en faktura på 90% av beloppet med kommentaren att det är det beloppet dom kommer kräva in. Dom hänvisar till en advokat som driver deras ärende. Konversationen avslutas med ”vi är färdiga med er”… Vad ni än gör - anlita aldrig Fanco

Johnny Skeppstedt

Företag som är intresserade av fasadrenoveringsjobb i Stockholm