Lägga 40 kvm klickgolv samt sätta nya golvlister i Solna

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin Golvläggning i Solna

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Lägga nytt klickgolv samt sätta nya golvlister i dom berörda rummen.
Ungefär hur stor är golvytan i kvadratmeter?
40
Vilket typ av golv vill du lägga?
klick golv
Golvläggning

Vi anlitade snickare för att lägga klickgolv, ta bort trösklarna samt lista golvsocklar.
Det blev snyggt gjort, dom arbetade på bra, var trevliga och i … Visa mer

Vi anlitade snickare för att lägga klickgolv, ta bort trösklarna samt lista golvsocklar.
Det blev snyggt gjort, dom arbetade på bra, var trevliga och i slutändan korrigerade dom fakturan då golvytan var mindre än vi trodde från början.
Proffsigt och till bra pris!
Vi är supernöjda!

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde DA Sweden AB för jobbet. DA Sweden AB har utfört 95 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.5.

Övriga företag som svarade:
 • KiRi AB
 • Trust Bygg HB
 • Kälvesta Entreprenad AB
 • YS Renovera AB
 • Sha Service & bemanning AB
 • Sveriges Business G.
 • D&K service
 • Axel Jonsson Bygg
 • City Sten Service Sverige AB

Andra som fått hjälp med golvläggning

Golvläggning
Lägga 3,6 kvm laminatgolv i Solna
Behöver hjälp med att lägga golv. Gäller att lägga laminatgolv efter vattenskada i kök. Ytan under diskbänken och en bit utanför är 180×200cm och montering av skåpet under diskbänken.…
Golvläggning
Lägga 5,5 kvm vinylgolv i Solna
Rutigt vinylgolv i kök.
Lägga 40 kvm klickgolv samt sätta nya golvlister i Solna
Lägga 12 kvm laminatgolv i Solna
Vill byta golv i köket så att det blir samma golv som i hallen, som byttes nyligen. Arbetet är att ta bort det befintliga golvet och lägga det nya. Det är laminatgolv av samma tjocklek som det…
Golvläggning
Läggning av golv i Solna, inom 3 månader
Snickare för läggning av golv på en ute-altan i Frösunda, Solna. Typ terrass-golv c a 25 kvm. Även borttagning av gammal, befintlig trall och läggning av tryckimpregnerat virke.
Golvläggning
Lägga 13,6 kvm laminat eller vinyl i Helsingborg
Golvläggning, laminat eller vinyl, ovanpå befintlig plastmatta. I första hand i sovrum 13,6 kvm. Vattenburen golvvärme finns.
Lägga 40 kvm klickgolv samt sätta nya golvlister i Solna
Byt fuktskadad parkett av 2 kvm i kök i Lund, Inom 3 månader
Jag bor i en etta med ett takfönster i köket som stod öppet under en regnskur och därmed fuktskadades parkettgolvet i köket. Det är ett litet utrymme på ca 2 kvm och hela golvet behöver nog…

Vanliga frågor och svar om golvläggning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om golvläggning

2023-01-19
Köket är det rummet där många av oss tillbringar mest tid. Vi lagar mat, äter och umgås med familj och vänner. Därför är det viktigt att köket är en plats där vi trivs och känner oss hemma. Ett sätt att förhöja kökets helhetskänsla är att lägga in nytt golv. Här är fem olika typer av köksgolv som garanterat kommer ge ditt kök nytt liv!
2022-09-16
Börjar ditt golv där hemma kännas slitet och nedgånget? Har du fått nog av fula repor och hack i parketten? Eller har du helt enkelt bara tröttnat på ditt gamla golv? Oavsett anledning, finns det två alternativ som du alltid bör ställa mot varandra – slipa eller lägga nytt!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.