Kock till 50 års kalas i Kungsbacka

Den här förfrågan lämnades hösten 2020 i kategorin Kock.

Min make fyller 50 år och vi skall ha en bjudning för ca 12 personer och önskar anlita en kock för matlagning i vårt hem.

Datum: lördagen 10/10 kvällstid
Plats: Onsala
Antal kuvert: ca 12 st
Rätter: Förrätt, huvudrätt, efterrätt även för-tugg.
Livsmedelsrestriktioner:
- Undviker ko-mjölkprodukter, gluten, nöt och gris dock har vi inga allergier utan det är mer från ett hälsoperspektiv varför mindre mängder inte är ett större problem.

Önskemål/ideér från maken men inte ett måste
- Förrätt gärna något med fisk/skaldjur typ pilgrimsmusslor… Hela familjen älskar sushi/sashimi
- Huvudrätt, kanske lamm
- Efterrätt, gärna något med choklad, glass, bär….

Vi undrar vilka möjligheter ni har för detta uppdrag samt prisuppgift.
Vilket är datum äger evenemanget rum?
2020-10-10