Flyttstädning av 87 kvm i Täby

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin Flyttstädning.

Du kan också få hjälp med Flyttstädning i Täby!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Flyttstädning av ett parhus på 87 m2 bestående av kök, vardagsrum, 3 sovrum och 2 bad/duschrum. I flyttstädningen skall allt ingå (inklusive fönstertvätt) förutom rengöring av ventiler, vattenlås, avlopp vilket vi gör själva.
Vilket datum ska flyttstädningen ske?
2022-06-14
Yta i kvm som ska städas
87
Flyttstädning av 87 kvm i Täby
Flyttstäd

Vegatown städ gjorde ett mycket bra jobb! Inget att anmärka på städningen! Städarna pratar inte svenska eller engelska men arbetsledaren som kom innan de … Visa mer

Vegatown städ gjorde ett mycket bra jobb! Inget att anmärka på städningen! Städarna pratar inte svenska eller engelska men arbetsledaren som kom innan de började jobba pratar svenska. Bemötandet var mycket bra och de kontaktade mig efter att jobbet var klart och frågade om jag var nöjd med städningen. Jag är en mycket nöjd kund och skulle gladeligen rekommendera dem.

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Vegatown Städ & Bygg för jobbet. Vegatown Städ & Bygg har utfört 276 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Övriga företag som svarade:
 • Qleano
 • Bättre städservice AB
 • Candida Städ och Flytt AB
 • Täby Råd & Bygg AB
 • Shiny Big Stars Städ Gruppen AB
 • Finemang Städ och Flytt AB
 • Trwill Services
 • MBSB Stockholm
 • ZEROMAX MOVERS AB

Andra som fått hjälp med flyttstädjobb

Flyttstäd

Flyttstädning av 196 kvm i Huddinge, 13/12

Flyttstädning inklusive fönster.
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 46 kvm i Täby, 27/12

Flyttstädning av lägenhet på 46 kvm. 1 rok.
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 34 kvm i Täby, 10/1/23

Lägenhet i LSS-gruppbostad, enrummare med sovalkov och kokvrå. 2 st delningsbara tvåglasfönster cirka 1,2x1,2 m.
Kombinerad kyl/frys. Toalett med dusch.
Flyttstäd

Flyttstädning av 50 kvm i Täby

2 rum och kök och balkong. Flyttstädning.
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 88 kvm i Täby

Flyttstädning 3 ROK 88 m2. 14 fönster varav 7 är inglassad balkong.

Vanliga frågor och svar om flyttstädjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.