Elarbeten enligt specifikation i Stockholm

Den här förfrågan lämnades hösten 2022 i kategorin Elektriker i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Skulle vilja ha offert på följande elarbete (både inkl och exkl. materialkostnader)

Utbyte av befintlig induktionshäll mot en ny induktionshäll (Electrolux HOB750MF)
Utbyte av eluttag i köket (vill ha en med fyra uttag istället för nuvarande 2),
Sätta fast ett befintligt uttag i köket,
Sätta upp ett nytt eluttag med två uttag i köket,
Om möjligt, dra el i köket till vinkyl,
Installation av belysning under köksskåp,
Borra i taket till en lampanordning (vrida),
Lagning/utbyte av eluttag på balkongen och
Undersöka spottar för att se om det går fram ström i dem i släckt tillstånd.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Elarbeten enligt specifikation i Stockholm
Elektriker

Utmärkt kvalitet på arbetet, supertrevligt bemötande, väldigt punktlig och prisvärt.

7 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 7 företag och valde Torpets Elteknik AB för jobbet. Torpets Elteknik AB har utfört 23 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Svenska Eljouren & Rörjour 24/7
 • CANWE AB
 • AT El&Styr AB
 • Golden Smart Service
 • Global El & Fastighetsservice AB
 • Oleg's Bygg & Allservice

Andra som fått hjälp med elektrikerjobb

Elarbeten enligt specifikation i Stockholm
Elarbete i Stockholm
När vi byter lampor i spotarna går vissa sönder inom ett dygn. Om vi använder kaffebryggare och vattenkokare samtidigt går ofta säkringen. Skulle vilja få dessa två problem åtgärdade om möjligt.
Elektriker
Installera spis/ugn, fläkt, diskmaskin, lampor och elkontakter i Göteborg
vi är en Ideell förening som ska göra om i föreningens kök. I dagsläget finns det bara en fas och vi skulle behöva uppdatera detta eftersom vi ska installera spis/ugn, fläkt, diskmaskin,…
Elarbeten enligt specifikation i Stockholm
Elarbete i Stockholm
- Felsökning och ev byte av termostat för golvvärme i badrum. El kommer fram till termostaten, men den ger ingen värme i golvet. Oklart om givaren från golvet fungerar? (Vi flyttade in i…
Elarbeten enligt specifikation i Stockholm
Elarbete i Stockholm
Jag köpte en lägenhet där den förra ägaren (privat person som inte är certifierad) har utföra elarbeten i hemmet på egen hand. Det finns inget dokumenterat och ström uttag är skev, lösa,…
Elektriker
Dra el, installera eluttag och byta dimmers i Stockholm
Jag har en rad mindre el-uppdrag i lägenheten som jag skulle behöva hjälp med: 1) Dra el ut på balkongen (eluttag). 2) Installera några extra eluttag i köket (utanpåliggande dragning). 3) Byta…
Elarbeten enligt specifikation i Stockholm
Byte av proppskåp till en ny med jordfelsbrytare i Stockholm
Skulle vilja offert på byte av gammal proppskåp/elcentral till en ny med jordfelsbrytare. Material plus arbete ska ingå i offerten. Bilder är bifogade och arbete ska utföras i Kista.

Vanliga frågor och svar om elektrikerjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om elektrikerjobb

2023-02-15
Nu blir det ännu gynnsammare med grön teknik! I Januari 2023 höjdes det gröna avdraget från 15 till 20 procent för alla som installerar solcellspaneler. Fortsätt läsa för att få koll på den nya skattereduktionen för det gröna avdraget om du vill installera grön teknik!
2022-04-29
Valet av ljuskällor är otroligt viktigt i hem, men att välja rätt belysning för olika rum och användningsområden är svårt. Vi tog därför in experthjälp för att få svar på den svåra frågan: Hur får man ett mysigt och trivsamt hem med hjälp av belysning? Här delar inredningsarkitekten, Christine Fredriksen, med sig av sina bästa tips på hur du skapar en perfekt ljussättning i ditt hem.
2020-03-11
Har det blivit dags att renovera tvättstugan? Tvättstugan är ofta ett rum som inte prioriteras trots att det är ett rum där mycket tid spenderas framförallt med barn i hemmet. Här delar vi med oss av renoveringstips med smarta förvaringslösningar.