Totalentreprenad till renovering i Malmö

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin Totalentreprenad i Malmö

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Offert förfrågan Torsten, Malmö.
Förfrågan avser demontering och montage av två st altandörrar inklusive drevning lister och handtag, samt stopper..
Montage av tvättstuga inklusive 5 st underskåp med draglådor, 4 överskåp och 1 högskåp, Kakling och avjämning dito cirka 50 kvm.
samt montage av en golvbrunn.
Anbudet önskas för arbete och material i två poster.
Beställaren kan till handhålla material.
Arbetet kan utföras snarast och rotavdrag kommer att användas.
Totalentreprenad

5 företag svarade på jobbet

 • Foxor AB
 • G Entreprenad AB
 • Elyas Bygg AB
 • D.V Konstruktion AB
 • Topas Interiör & Design Aktiebolag

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Totalentreprenad
Omfattande renovering av lägenhet i Malmö
Omfattande Renovering av lägenhet: - Slipning och målning av brädgolv (original). - Nytt puts väggar och tak. - Målning tak. - Totalutbyte av kök (inkl. vitvaror). - MÖJLIGEN tillkommer…
Totalentreprenad
Sätta en balk mellan vardagsrum och hall i Helsingborg
Vi behöver sätta en balk mellan vardagsrummet och hallen för att rätta till en svaghet och göra konstruktionen bärande.
Totalentreprenad till renovering i Malmö
Bygga ett rum i Malmö, inom 3 månader
Har en lägenhet som består av 2 våningar. På den ena sidan av lägenheten finns det ett rum och walk in closet på amdra våningen, på dem andra sidan är det öppet hela vägen ner till första…
Totalentreprenad
Totalentreprenad till renovering i Göteborg
Vi planerar att göra om stora delar av vår framsida och bland annat göra följande förändringar: Sätta igen garageporten i källaren (vägg med fönster önskas) och fylla igen garagenerfarten.…
Totalentreprenad till renovering i Malmö
Totalentreprenad till renovering av köks i Malmö, inom 12 månader
Rivning utav befintligt kök. Uppsättning utav nytt kök. El uttag/brytare ska flyttas så det passar till det nya köket. I dags läget sitter där ett ventilationsrör från fasaden till…
Totalentreprenad till renovering i Malmö
Renovering av altan i Malmö
Renovera altan, nya golvplattor på golv och trappa. Renovera halvmuren med ny puts. Storlek cirka 4x2.

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om totalentreprenadsjobb

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-11-13
Vad betyder egentligen totalentreprenad? Här går vi igenom vad totalentreprenad betyder och varför entreprenörsformen är att föredra vid större byggprojekt.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!