Flytthjälp från Göteborg till Kungsbacka

Flytthjälp från Göteborg till Kungsbacka

Det ska flyttas 1 stor säng, soffgrupp, soffbord, en bokhylla ska skruvas ner och flyttas. En byrå, en stereobänk, 1 köksbord, 2 skrivbord. 4 stora blomkrukor, 2 medelstora blomkrukor och 8 små blomkrukor. Alla köksinventarier ska packas ner från köksskåp och kökslådorna i kartonger och flyttas. kökets har lösöre för 2 personer. Det behövs speciellt varsam flytt av 30 kristallglas. 1 vindsförråd med cirka 10 banankartonger skall flyttas och 5 tomma kartonger i detta förråd till min hemelektronik skall bäras ner och lämnas i lägenhetens vardagsrum.

Flyttfirman måste ta bilder med mobil på allt som packas ner i flyttkartonger och skriva ner antal av varje produkt i en inventarielista. Bilder och inventarielista skall sen skickas med mejl till mig. På kvitto från flyttfirma skall det framkomma att inventarier och lösöret som flyttats till ny lägenhet är de som framkommer i inventarielista samt på bilder.

Flyttfirma behöver ta med flyttkartonger, skumplast, packpapp, tejp mm.

1 Tv, 1 stereo, 7 högtalare, 2 Sonos enheter, 1 Apple TV, 1 Apple router med tillhörande kablar kan vara kvar i lägenhet och placeras mitt i vardagsrum ihop med tomma originalkartonger. Dessa ska inventeras och flyttas av Hi-Fi klubbens personal.
Uppdragets startpunkt
Göteborg
Uppdragets slutdestination
Kungsbacka
Om du även behöver flyttstäd
Ja
Hur stor är bostaden du flyttar ifrån?
88kvm

Vill du också få gratis offerter?

Den här förfrågan lämnades i kategorin flytthjälp i Göteborg. Spara tid och låt företag kontakta dig istället. Få svar från våra anslutna företag.