Målning och golvläggning i en lägenhet i Göteborg

Den här förfrågan lämnades hösten 2022 i kategorin Golvläggning i Göteborg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi har behov av hantverkare för att måla en lägenhet, två rum och kök samt lägga golv, klickgolv.
Lägenheten är 51 kvm och ligger i Bellevue i Göteborg.
Vi får nycklarna på måndag och kan efter detta visa lägenheten. Vi är tacksamma för snabb uppstart av arbetet.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Golvläggning

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Montera Hemma Göteborg för jobbet. Montera Hemma Göteborg har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Grande Måleri Göteborg AB
 • AB Perfekt Måleri & Bygg i Göteborg
 • Skandinaviska Trägolv AB
 • Mölndals Målar'n AB
 • JAKIR Allt inom Måleri
 • MDR Bygg & Montage
 • SBOR Bygg och Renovering AB
 • Dars Bygg
 • Malkolmsson Bygg&Entreprenad AB

Andra som fått hjälp med golvläggning

Golvläggning
Läggning av vinylmatta i Göteborg
Har vinylmatta på rulle och vill få hjälp med att lägga ut det. Köket är litet och det går att lägga på det andra golvet.
Golvläggning
Lägga 1 eller 5 kvm laminatgolv i Göteborg
Laminat kök. En del av parketten har kommit upp.
Golvläggning
Bygge av altangolv på ca 20- 30 kvm i Norrköping
Jag vill ha en offert på totalkostnad inkl virke och arbetskostnad för ett bygge av altangolv på på ca 20- 30 kvm. Kan man som hyresgäst använda sig av rotavdrag?
Målning och golvläggning i en lägenhet i Göteborg
Lägga 12 kvm laminatgolv i Burlöv
Behöver hjälp med att lägga laminatgolv I ett inglasat uterum.
Själva golvet (plankorna) är på plats.
Målning och golvläggning i en lägenhet i Göteborg
Lägga ca 10 kvm trägolv i Göteborg
Planen är att lägga in ett trägolv av furu i ett arbetsrum på cirka 10 m2 för att skapa enhetlighet i vår lägenhet. För närvarande är det parkett (laminat) och jag kan själv ta bort detta…
Golvläggning
Lägga 22 kvm trägolv eller liknande i Göteborg, inom 3 månader
Vi behöver hjälp med att ta bort befintligt golv som är fuktskadat (i en lägenhet/bostadsrätt), eventuellt åtgärda fuktskada under nuvarande golv. Vi vill ta bort hela golvet i vardagsrummet…

Vanliga frågor och svar om golvläggning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om golvläggning

2023-01-19
Köket är det rummet där många av oss tillbringar mest tid. Vi lagar mat, äter och umgås med familj och vänner. Därför är det viktigt att köket är en plats där vi trivs och känner oss hemma. Ett sätt att förhöja kökets helhetskänsla är att lägga in nytt golv. Här är fem olika typer av köksgolv som garanterat kommer ge ditt kök nytt liv!
2022-09-16
Börjar ditt golv där hemma kännas slitet och nedgånget? Har du fått nog av fula repor och hack i parketten? Eller har du helt enkelt bara tröttnat på ditt gamla golv? Oavsett anledning, finns det två alternativ som du alltid bör ställa mot varandra – slipa eller lägga nytt!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.