Köksrenovering i Hägersten

Den här förfrågan lämnades sommaren 2020 i kategorin Köksrenovering i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Välj typ av köksrenovering
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej,

Vi letar efter en snickare som kan montera ihop vårt kök. Rör sig om ett kök från Tibro som är färdigmonterade och lyfta på plats. De skall måttas in, limmas och sedan skruvas ihop. Montera in vitvaror så som ugn, micro och kyl/frys i skåpen. Vi vill ha hjälp från skåp 2 i hörn och fram till skåp 16 enligt bifogad ritning. Vi vill INTE ha hjälp med skåp 6-8.

Golv och väggar är förberedda samt el är redan dragen.

Det behövs även en rörmokare som kopplar om fördragna vattenledningar och avlopp enligt de bifogade bilderna. Enligt ritning så skall det sitta diskmaskin och tvättmaskin i skåp 12 samt 14. Så koppla om vatten och avlopp till dessa 3. Tvättställ, diskmaskin och tvättmaskin.

Handlar alltså om att montera ihop skåpen med infästning mot vägg 10 cm ut. Behöver alltså regla ut skåpet så de hamnar 10 cm ut från vägg. Vi vill inte ha hjälp med montering av bänkskiva. Utan bara installation av köksskåp med täcksidor och luckor till kyl/frys, samt frihängande luckor vid diskmaskin och tvättmaskin

Vi har blivit extremt försenade med hela bygget och ser därför att detta börjas omgående.

Material som finns på plats är färdigmonterade stommar, täcksidor, luckor och sparksockel. Behövs införskaffas reglar för att fästa köket 10 cm ut från vägg. Så i stort sett allt material finns. Ser gärna att man haft erfarenhet av att installera Tibrokök sedan tidigare. Är ett ganska litet jobb som inte bör vara för avancerat eller tidskrävande

Ser fram emot en kostnadsoffert för detta jobb. Vill gärna att ni specificerar vilka kostnader som gäller för vad så jag enklare kan ta ställning och se vad jag själv kan lösa. Ju mer detaljerad offert desto bättre

Är det så att du/ni endast är intresserade av att bara installera köket utan att dra vattnet är det av intresse. Samt vise versa om det bara handlar om rörmokarjobbet.
Ungefär hur stort är köket?
10
Era önskade typ av renovering
Delvis renovera kök
Mindre snickeriarbeten
Köksrenovering

3 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 3 företag och valde Dryft Sverige AB för jobbet. Dryft Sverige AB har utfört 80 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
  • A & V Renovering AB
  • Fanco AB

Andra som fått hjälp med köksrenoveringsjobb

Köksrenovering i Hägersten
Renovering av kök i Stockholm
Installation av nya vitvaror. Bygga nya skåp över kyl och frys.
Installera ny köksbänk. Nya handtag på köksluckor. Möjligtvis måla eller sätta upp nya köksluckor.
Köksrenovering
Renovering av kök i Botkyrka, inom 3 månader
Byta ut mot ett nytt kök. Delvis från grunden. Köket är öppet med matsal och vardagsrum. Ett önskemål är en köksö.
Köksrenovering
Renovering av kök i Stockholm
Först och främst behöver jag installera en diskmaskin och ett nytt golv till köket. Sen kanske jag ska renovera övrigt som skåp, diskbänk etc. Det beror på kostnad och tidsåtgång.
Köksrenovering i Hägersten
Helrenovering av 10 kvm kök i Stockholm, inom 3 månader
Vi vill renovera vårt kök. Vi har planerat att använda IKEA-stommar med Järfälla Kök-luckor (som passar till IKEA stommar som standard). Byggjobb: • Riva nuvarande kök • Bygga IKEA kök…
Köksrenovering i Hägersten
Montering av Epoq-kök i Stockholm
Montering av Epoq-kök i en etta i Stockholm.
Köksrenovering i Hägersten
Bygga upp ett nytt kök från IKEA i Stockholm
Hej!
Jag vill riva mitt nuvarande kök, samt bygga upp ett nytt från IKEA. Jag skulle även vilja slipa golvet i samband med detta.

Köket är ungefär 5 kvm stort.

Vanliga frågor och svar om köksrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om köksrenoveringsjobb

2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.