Totalentreprenad till renovering av kök i Uppsala

Den här förfrågan lämnades sommaren 2021 i kategorin Totalentreprenad.

Du kan också få hjälp med Totalentreprenad i Uppsala!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Helrenovering av kök. Vi har ett klinkergolv (värmegolv) som ska bort och ny träparkett ska läggas. Vi vill gärna ha kvar värmegolvet om det går att avlägsna de gamla plattorna så att värmen går att återanvända. Går inte det vill vi lägga in nytt värmegolv. Rivning av det gamla köket och montering av nytt kök (epoq/ikea/marbodal). Vi vill gärna ha en offert med specificering av vad respektive del kostar.
Vad som ska genomföras
Renovering
Om bygglov finns
Nej, det behövs inte för detta bygge
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Totalentreprenad till renovering av kök i Uppsala
Totalentreprenad

Vi beställde totalentreprenad på en ganska komplex köksrenovering och kände att vi fick otroligt hjälp från start till slut.

Kommunikationen och … Visa mer

Vi beställde totalentreprenad på en ganska komplex köksrenovering och kände att vi fick otroligt hjälp från start till slut.

Kommunikationen och tillförlitligheten hos Bygårda var otroligt bra - trots att vår köksleverantör gjorde så att bygget blev utdraget och mycket svårare slutföra både för mig och dem. Trots detta var det alltid glada miner från deras sida och ett stort ansvarstagande med att se till så att vi blev nöjda med slutresultatet.

Trots leveranskrångel och dessutom vissa ytterligare modifikationer från offert så höll Bygårda fast vid det pris vi kommit fram till på förhand - vilket kändes oerhört ärligt och fint efter all stress leveransstrulet lett till.

Kommer absolut anlita Bygårda igen till kommande projekt här hemma.

(Bilder efter & före köksrenovering)

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Bygårda i Uppland AB för jobbet. Bygårda i Uppland AB har utfört 4 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
  • ESTEFAN GROUP ENTREPRENAD AB

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Totalentreprenad

Totalentreprenad till renovering av garage i Kungsbacka, inom 3 månader

Renovering av garage. Fått läcka vid ena långsidan från taket (cirka 1,5 m). Rivning innervägg, åtgärda tak med nytt virke och papp cirka 1,5-2m utvändigt, återställning och uppbyggnad…
Totalentreprenad till renovering av kök i Uppsala

Totalentreprenad till renovering i Almungr

Inreda övervåning i move201 (https://www.movehome.se/husmodeller/move-201) färdigställt för ganska exakt två år sen. Isolering, bygga trappa och göra rördragning, iordningställa badrummet…
Totalentreprenad

Renovering av badrum och kök i Uppsala, inom 3 månader

Ett gammalt badrum (från 60-talet) skall totalrenoveras. Golvbrunn flyttas, badkar ut och ersättas med dusch och duschvägg, nytt golv, väggar,tak, kommod, vägghängd toastol, tak och belysning.…
Totalentreprenad till renovering av kök i Uppsala

Totalentreprenad till renovering av radhus på Lidingö, inom 6 månader

Behöver renovera ett radhus på 108 kvadratmeter plus 15 biyta som är i mer eller mindre originalskick från 1979, se bilderna som finns bifogade. Nedre plan: Flytta kök till matsal enligt den…
Totalentreprenad till renovering av kök i Uppsala

Totalentreprenad till renovering av hus i Uppsala, inom 3 månader

Dra in avlopp/vatten från egen brunn. Möjlighet till kall samt varmvatten. Göra badrum (toalett, dusch, handfat, tvättmaskin). Installera nytt kök. Tilläggsisolera ytterväggar.
Totalentreprenad till renovering av kök i Uppsala

Totalentreprenad till renovering av lägenhet i Uppsala

Jag behöver renovera min lägenhet i Uppsala. Jag kommer lista det som behöver göras här nedan samt bifoga bilder på lägenheten. Jag kommer även bifoga bilder på hur jag menar med köket samt…

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.