Servering på bröllop i Malmö

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin Servering.

Servering på bröllop. Vi kommer ställa fram en kall förrätt på bordet i förväg. Sen är det buffé till huvudrätt (kock kommer med) och buffé till efterrätt.

Personalen behöver hjälpa till att ställa fram förrätt och vin, duka av förrätt, ställa fram vin till huvudrätt, vara behjälplig för kocken om något behöver fixas när gästerna tar för sig av buffén. Fylla på vattenkaraffer. Duka av huvudrätt. Koka kaffe och hälla upp i termos, ställa fram efterrättsbuffé. Ställa i ordning drinkbord, gästerna gör drinkar på egen hand. Plocka undan disk. Skrapa av och skölja av allt porslin.

Jag tänker att man inte behöver vara mer än 2 personer eftersom vi även har kock.
Vilket är datum äger evenemanget rum?
2021-09-11
Hur många gäster skall det serveras till?
70