Riva samlingslokal, fritidshus och en komplementbyggnad i Norrtälje

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin Rivning i Norrtälje

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi vill riva en samlingslokal, ett gammalt fritidshus och en mindre komplementbyggnad som är på samma tomt. Fastigheten är belägen i Spillersboda, Norrtälje. Sammanlagd byggyta är ca 500 kvm. Enligt tillgänglig information finns ingen asbest, vilket dock behöver kontrolleras. Vid överenskommelse kan vissa ytterligare moment tillkomma.
Vilken typ av material ska rivas och rensas bort?
Trä
Betong
Murbruk (sten, puts och tegel)
Annat (vänligen beskriv i fritextrutan nedan)
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Rivning

7 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 7 företag och valde YS Renovera AB för jobbet. YS Renovera AB har utfört 28 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • M BOOM AB
 • Sten & Kalle Bygg & Entreprenad Norrtälje AB
 • Global Eco Construction AB
 • Fanco Bygg och måleri AB
 • SGD Bygg AB
 • NTAL Entreprenad & Miljö AB

Andra som fått hjälp med rivning

Riva samlingslokal, fritidshus och en komplementbyggnad i Norrtälje
Rivning och bortforsling av uthus i trä i Norrtälje
Önskar rivning och bortforsling av uthus i trä. All el bortkopplad.
Rivning
Rivning av betongvägg i butikslokal i Norrtälje
Riva en betongvägg ca 2meter bred samt öppna upp för en dörr i en annan betongvägg.
Riva samlingslokal, fritidshus och en komplementbyggnad i Norrtälje
Ta bort en vägg mellan kök och vardagsrum i Norrtälje
Behöver veta vad kostar och hur länge tid det tar att ta bort en vägg mellan kök och vardagsrum om det är inte bärande vägg självklart (lättbetong).

Det va en dörr förut. 
Riva samlingslokal, fritidshus och en komplementbyggnad i Norrtälje
Rivning av tillfällig vägg och loft i Stockholm
Jag önskar rivning av en tillfälligt uppbyggd vägg med två gamla fönster och rivning av en loftsäng och att ta bort materialet från lägenheten. Vill helst betala med faktura och få offert…
Rivning
Rivning av ett gammalt attefallshus som står på plintar i Norrtälje
Rivning av ett gammalt attefallshus som står på plintar. Bortforsling av rivningsmaterial.
Riva samlingslokal, fritidshus och en komplementbyggnad i Norrtälje
Rivning av en innerväggar i Stockholm
Rivning av en innervägg mellan kök och vardagsrum, det är en icke bärande gipsvägg. Det går el i väggen som behöver kopplas bort så ni behöver ha ett El-certifikat som vi kan skicka in till…

Vanliga frågor och svar om rivning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om rivning

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!