Besiktning och utlåtande av fuktskada pga felaktigt installerad köksblandare i Norrtälje

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin Besiktningsman i Norrtälje

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vilken typ av fastighet ska besiktigas?
Du måste välja ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
En hantverkare har installerat en köks blandare på ett felaktigt sätt. Ingen tätning med silikon underifrån m.m såvitt jag förstår det. Det har bl.a. lett till fuktskador på bänkskivan som omger köks blandare och diskhon. Mankan med fingret känna att skivan buktar upp av fukten som med tiden trängt in. Hantverkaren som var anlitad av Ikea. Jag har reklamerat till Ikea, deras försäkringsbolag säger till mig att: Det är jag som måste bevisa denna skada. Jag är således i behov av en oberoende besiktningsman som kan ge ett utlåtande av denna skada. För att bevisa skadan för Ikeas försäkringsbolag.

Det handlar således om ett besök i min lägenhet för att besiktiga denna ska. Jag har haft en hantverkare hemma idag, en god vän, som tittade och kände på bucklorna som uppstått på bänkskivan, och som syns med blotta ögat. Denna hantverkare framhöll att jag behöver en besiktningsman som kan dokumentera skadans omfattning på den omgivande bänkskivan som löper fram till och omger även spishällen. Denna fuktskada pågår och det verkar som att köks blandare har börjat vingla, står ostadigt, dvs verkar inte tillräckligt hårt åtskruvad. På sikt kan denna fuktskada riskera att bli en vattenskada.
Typ av fastighet som ska besiktigas
Lägenhet
Yta i kvm som besiktningen avser
ca 3-4 m bänkskiva som omger diskho och köks-blandaren som är felaktigt installerad.
Vilket byggår är det på fastigheten?
1980
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Besiktning och utlåtande av fuktskada pga felaktigt installerad köksblandare i Norrtälje
Husbesiktning

2 företag svarade på jobbet

  • Mats Forslund Konsult AB
  • Byggra AB

Andra som fått hjälp med husbesiktning

Husbesiktning
Energideklaration åt villa i Norrtälje
Energi deklaration av en villa på Tallgatan 20 i Norrtälje
Besiktning och utlåtande av fuktskada pga felaktigt installerad köksblandare i Norrtälje
Husbesiktning av villa på 150 kvm i Borås
Har villa ( nybyggd 2014) ,vi målade fasaden nyligen då noterade vi fel på fasaden ( dvs fasaden buktar utåt vid 2 ställe ) och via den defekten man ser inre delar av väggen , vi gjort…
Husbesiktning
Besiktning av dränering och tak i Trollhättan
Jag skullle behöva en besiktningsman som kan kontrollera om min hus dränering är i gott skick eller om jag är i behov att dränera. Samt kontroll av Tak innan montering av Solpaneler.

Företag som är intresserade av husbesiktning i Norrtälje

Blogginlägg om husbesiktning

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.