Renovering och tillbyggnad av lägenhet i Stockholm

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Totalentreprenad.

Du kan också få hjälp med Totalentreprenad i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Rivning av gammal kök samt icke bärande vägg mot vardagsrum. Flyttning av diskho cirka 1m. Uppbyggnad av nytt Ikea kök. Montering av glasvägg med skjutdörr i matrum. Stänga/bygga igen dörr mellan mellan sovrum och vardagsrumm. Golvläggning. Lägenhetn är 59 kvm. Det som ska rivas/öppnas upp eller byggas igen är markerat med röd färg. Vänligen se bifogad skiss.
Vad som ska genomföras
Tillbyggnad
Renovering
Om bygglov finns
Nej, önskar hjälp med detta
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Renovering och tillbyggnad av lägenhet i Stockholm
Totalentreprenad

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Odentor Bygg & Fastigheter AB för jobbet. Odentor Bygg & Fastigheter AB har utfört 27 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • Stockholms Bad & Byggmästarlag AB
 • Ja-ha Entreprenad AB
 • Barakat Bygg El & VVS AB
 • NOX Group Scandinavia AB
 • Aren bygg AB
 • Mapell Måleri och Entreprenad AB
 • Nälsta Bygg AB
 • Aten Bygg AB
 • NG Entreprenad AB

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Renovering och tillbyggnad av lägenhet i Stockholm

Renovering av lägenhet på 58 kvm i Stockholm

Totalrenovering för min 58 kvm2 lägenhet, badrum, kök, sovrum.
Renovering och tillbyggnad av lägenhet i Stockholm

Renovering av liten lägenhet på Kungsholmen i Stockholm

Jag har köpt en ny lägenhet som jag vill renovera så snart som möjligt. De åtgärder jag önskar göra är: 1. Renovera badrummet: Jag vill ta ut badkaret, sätta upp en duschvägg, ta bort…
Totalentreprenad

Renoveringsarbete i en nya lägenhet i Lund

Behöver hjälp med småfix i min nya lägenhet. Detta omfattar hänga upp spegel, hänga upp taklampor, just nu går det inte att snurra på varmt/kallt knappen i duschen så att få det att funka,…
Renovering och tillbyggnad av lägenhet i Stockholm

Helentreprenad av ytskiktsrenovering i Stockholm, inom 3 månader

Offert för helentreprenad av ytskiktsrenovering av en 3-rumslägenhet på 85m2 i Liljeholmen/Stockholm. Önskat datum för utförande: Någon gång mellan 3 Maj och 3 Juni. (Vi får tillgång till…
Renovering och tillbyggnad av lägenhet i Stockholm

Liten bostadsrätt (47 kvadrat) med totalt renovering i Stockholm, inom 3 månader

Renovering ska helst till största delen ske mellan 20 september till 25 oktober då lägenheten står tom då. Efter 26:e eller 27:e oktober kommer jag ha flyttat in i lägenheten. Det viktigaste…
Totalentreprenad

Attefallsutbyggnad samt uppförande av ett attefallshus i Åre

Attefallsutbyggnad på cirka 15 kvm samt uppföra ett attefallshus.

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.