Kock för bröllopsmiddag på Värmdö
Den här förfrågan lämnades hösten 2020 i kategorin Kock.
Typ av event: Bröllopsmiddag
Datum: 2020-12-05
Antal gäster: 14
Tid: Ca 13 .45 serveras snittar (kocken/serveringspersonal kommer ca kl 12.00 ) Första rätt önskas ca kl 16.30 - 17.00
Menyförslag: Femrätters svenskt/italiensk meny (totalt sex serveringar.
Förrätter: Carpaccio på oxfilé med kronärtskockscreme, friterad jordärtskocka och pecorino
Toast skagen med löjrom och dill
Tagliatelle med porcini, vitlök, hösttryffel och riven parmesan
Fläder, mint sorbet (Cleaner)
Varmrätt: Alg och Kalvköttbullar med mandelpotatispuré, rårrörda lingon, picklad gurka och sherrygräddsås samt kantareller
Dessert: Klassisk Tiramisu
Vegansk meny: Carpaccio på gulbeta, svamptoast, samma tagliatelle, sorbet, veganska variant på köttbullar med liknande tillbehör, vegansk dessert
Pris inklusive privat kock, all lös utrustning och råvaror
Snittar 3 × 18 st
Liten råraka med sikrom, smetana och picklad lök
Crostini med parmesancreme och pinjenötter
Liten rulle på tunnbröd, färskost, kallrökt lax och gräslök
Veganska alternativ ordnas givetvis.
Pris för 3 snittar (2 var av varje sort):
Övrigt: Serveringspersonal per servitör/servitris. Önskar 2 st.
2st äter inte gris
1st äter inte gris och allergisk mot svamp eller tomat
2st är plantbased (veganer som äter honung)
1 är vegetarian
Önskar ej hyra porslin
Datum: 2020-12-05
Antal gäster: 14
Tid: Ca 13 .45 serveras snittar (kocken/serveringspersonal kommer ca kl 12.00 ) Första rätt önskas ca kl 16.30 - 17.00
Menyförslag: Femrätters svenskt/italiensk meny (totalt sex serveringar.
Förrätter: Carpaccio på oxfilé med kronärtskockscreme, friterad jordärtskocka och pecorino
Toast skagen med löjrom och dill
Tagliatelle med porcini, vitlök, hösttryffel och riven parmesan
Fläder, mint sorbet (Cleaner)
Varmrätt: Alg och Kalvköttbullar med mandelpotatispuré, rårrörda lingon, picklad gurka och sherrygräddsås samt kantareller
Dessert: Klassisk Tiramisu
Vegansk meny: Carpaccio på gulbeta, svamptoast, samma tagliatelle, sorbet, veganska variant på köttbullar med liknande tillbehör, vegansk dessert
Pris inklusive privat kock, all lös utrustning och råvaror
Snittar 3 × 18 st
Liten råraka med sikrom, smetana och picklad lök
Crostini med parmesancreme och pinjenötter
Liten rulle på tunnbröd, färskost, kallrökt lax och gräslök
Veganska alternativ ordnas givetvis.
Pris för 3 snittar (2 var av varje sort):
Övrigt: Serveringspersonal per servitör/servitris. Önskar 2 st.
2st äter inte gris
1st äter inte gris och allergisk mot svamp eller tomat
2st är plantbased (veganer som äter honung)
1 är vegetarian
Önskar ej hyra porslin
Vilket är datum äger evenemanget rum?
2020-12-05
Ett företag svarade på jobbet
- Three C Catering