Arkitekt i Täby

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin Arkitekter i Täby

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Ideér och bygglovsritningar för inbyggnad av befintlig farstukvist. Vi önskar skapa en hall där den befintliga farstukvisten finns och därmed bygga in den på ett lämpligt och estetiskt tilltalande sätt. Vidare förbättra trappans konstruktion och lösning jmf dagens trappa till entrén.
Arkitekt i Täby
Arkitekt

Lyhörd, bra ritningar, tydlig process, hjälpsam under hela processen

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde Arkitekt Nina Taghavi för jobbet. Arkitekt Nina Taghavi har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
  • Leif Carlsson Arkitekt & Bildfirma AB
  • Tidlös Arkitektur AB
  • Skaraborgs Byggprojektering AB
  • ineo AB

Andra som fått hjälp med arkitekt

Arkitekt i Täby
Hjälp med arkitekt till utbyggnad av hus i Hässleholm
Arkitektur Ritning konstruktion bygghandlingar interiör av utbyggnad av hus. Suturängdel med kök, vardagsrum uppe och sovrum, badrum, tvättstuga nere.
Arkitekt
Arkitekt för totalrenovering på Lidingö, inom 3 månader
Ska totalrenovera en 3:a sticklinge. Nytt kök, nytt badrum, nya golv. Måla väggar. Kanske öppna upp någon vägg. Behöver hjälp med planering, stil o färger. Typ allt. Inredningsarkitektur.…

Blogginlägg om arkitekt

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.