Renovering av källare med badrum i Enskede

Källaren, 43 m2. Suterrängvåning med badrum och hall och två rum. Generellt: taket behöver snyggas till, gubbar i tak behöver rivas, och gipsskvor behöver sättas och målas. I stora rummet är golvet råbetong och behöver isolering i form av platonmatta och nytt laminatgolv med lister med luftspalt. Väggarna ska monteras med renoveringsgips och målas. Badrummet behöver nya ytskikt och…

Den här förfrågan lämnades hösten 2019 i kategorin hantverkare/totalentreprenad

Behöver du också hjälp?
Vad som ska genomföras
Renovering
Kommun
Stockholm

Kunden valde Barakat Bygg El & VVS AB för jobbet!

Barakat Bygg El & VVS AB har utfört 30 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.38.

4 andra företag visade också intresse för jobbet: EMT Entreprenad AB, Renovera NU Stockholm AB, Klockare Design Bygg Entreprenad, BEMAGO Kommanditbolag.

Omdöme

Sofia Nilsson lämnade omdömet 2

Vi anlitade Barakat Bygg för omläggning golv i källare + renovering av badrum. Tre olika personer var inblandade från Barakat Bygg. Dels Dan som vi förde dialog kring offerten med, Bogdan som var arbetsledare och Tavaj som är hantverkare. Det blev väldigt rörigt för Bogdan som ändå någonstans är ansvarig dök sällan upp och var väldigt svår att föra en dialog med. När han inte gjorde sig förstådd så upprepade han sig men höjde rösten istället. Tavaj pratade varken svenska eller engelska så det var svårt att föra någon dialog med honom. Alltså kunde vi inte prata med hantverkaren och heller inte hans arbetsledare då denne var väldigt svår att ha att göra med. Det ska absolut sägas att Tavaj gjorde ett jättefint jobb i badrummet och med golvet. Han är en duktig plattsättare och var väldigt trevlig. Vi är nöjda med resultatet av renoveringen (förutom eldragningen men det var nog ingen elektriker som har gjort det jobbet…) men det tog extremt mycket energi från oss att gå i mål med detta då det skar sig rejält mellan Bogdan och oss. Vi skulle anlita Tavaj som hantverkare igen men inte under ledning av Bogdan.

Sofia Nilsson