Juridik hjälp i Botkyrka

Juridik hjälp i Botkyrka

Detta gäller min fästmö/sambo ge Margareta Carlstedt en hjälpande hand för hon är mycket skör just nu för hon gråter varje gång vi talar i telefon och att hon vill komma hem till sitt hem. Det är Margareta Carkstedt som bet mig om att göra detta att ta kontakt med jurist.

Mitt namn är Ben Olsson. Jag bor ej i stan längre och efter som man inte får besöka henne nu på grund av smittan som sprider sig så har jag bara talat med henne i telefon men det är hennes egna ord som 1 & 2

Jag har skrivet det som det är hennes ord för det är så att hon har fått vis minnes förlust efter att hennes äldsta dotter gick bort i Oktober föra året och hon har ej tagit till sig detta och där av har det blivit så här.
Det är Margareta Carlstedt som ni skall ta kontakt med och samtala med så att ni kan uppfatta er en egen uppfattning om henne.
Margareta Carlstedt finns på Tornet i Norsborg Våning 2 AvD Balder och Margretas mobilnummer är 070-049 13 70 hon har två mobiler men vad jag vet så är den andra avstängd för hon har tryckt fel pinkod för många gånger men numret är 073-551 53 15 hon har ej tillgång till e-post efter som hon är där hon är just nu. Det här är en fråga till er och jag vet ej om ni kan hjälpa henne, jag är orolig att hon kommer förlora allt och även sin värdighet som Människa. Jag är inte ute efter få något för det intressera mig inte utan det enda jag vill är att Margareta Carlstedt skall få bestämma över det hon äger och har själv och ingen annan vem dom än är

Hej min Kära Älskade Margareta Carlstedt.

Saker som du måste ta tag i och vara bestämd med hur du vill ha ditt liv framöver.

1: Nu Sätta jag ner fötterna mot min Dotter Matilda och min Lillasyster Kristina. Sen väninna Christina From. Det är inte dom som skall bestämma vem som skall bo i min lägenhet/bostadsrätt tills jag kommer hem. Det är jag som bestämmer det och ingen annan. Alltså min bostadsrätt en tvåa alltså ett sovrum, vardagsrum, kök, badrum och stor balkong på Havrevägen 5 2 tr. 145 69 NORSBORG. Det min bostadsrätt och jag har ägt den i 20 år och i dagsläget så är den värd över n och det kommer jag inte låta någon ta ifrån mig det oavsett om det är min Dotter Matilda. Lillasyster Kristina. För det är min bostadsrätt.

2: Jag måste ta tag i att fråga sätta hur länge jag skall vara på Tornet Norsborg.
När jag har ett eget hem som jag kan få samma vård och hjälp där av Hemtjänsten. Det som behövs göras, är att se till att en sjukhussäng kommer hem till min lägenhet och sen att mitt badrum behövs göras om till duschrum för det är badkar där nu. Sen övriga hjälpmedel kan ordnas under tiden jag har kommit hem.

Vill du också få gratis offerter?

Den här förfrågan lämnades i kategorin Advokat i Botkyrka. Spara tid och låt företag kontakta dig istället. Få svar från våra anslutna företag.

Skapa förfrågan