Montering av skåp i Helsingborg

Den här förfrågan lämnades vintern 2023 i kategorin Snickare i Helsingborg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Skulle behöva hjälp med att plats bygga skåp under min tv i vardagsrummet med en stomme av Ikeas bestå skåp. Jag har redan monterat ihop skåpen. Så det jag behöver är att få upp skåpen på väggen och bygga in en högre list undertill. Sedan en skiva ovanpå. Bygga in uttaget också så jag kan få bort synliga sladdar.
Montering av skåp i Helsingborg
Snickeri

Kommer absolut rekommendera Asta bygg till andra och anlita dom för fler uppdrag. Super noggranna och duktiga!

ASTA Bygg AB fick jobbet!

Konsumenten valde ASTA Bygg AB för jobbet. ASTA Bygg AB har utfört 46 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Andra som fått hjälp med snickeri

Snickeri
Ombyggnation av uterum i kolonistuga i Helsingborg
Har en kolonistuga utanför Råå där vi behöver bygga om vårt uterum/altan. Vi behöver hjälp med både att skissa fram en lösning/förslag för utformandet samt själva byggandet. Vi vill…
Montering av skåp i Helsingborg
Litet arbete kring tre fönster inomhus i Helsingborg
Behöver hjälp med att ordna smygar, foder och fönsterbrädor till tre fönster inomhus. Fönstren är nybytta men detta återstår. Ett av fönstren är i badrum och lite kakel behöver sättas där.

Montering av skåp i Helsingborg
Lägga nytt trädäck på altan i Helsingborg
Lägga nytt trädäck på altan. Cirka 21 kvm.
Montering av skåp i Helsingborg
Byte av utetak över inglasat uterum till mjölkvit korrugerad plast i Järfälla
Byte av utetak över inglasat uterum till mjölkvit korrugerad plast. Det gamla läcker och har skador, ser gärna offert exklusive/inklusive bortforsling av nuvarande plasttak samt införskaffande…
Montering av skåp i Helsingborg
Bygge av ett trädäck i Lund, inom 3 månader
Bygge av ett trädäck i tryckimpregnerat trä. Rektangulärt, ca 3 x 6 m. Underlaget är stenplattor, 30 x30 cm, ligger på grusunderlag, något ojämna. Mot radhusvägg där sockeln upp till…
Montering av skåp i Helsingborg
Mindre snickeri- och målningsarbete i Helsingborg
Mindre snickeriarbete utomhus. En trädörr till innergården ska bytas och passas in i befintlig öppning i staket. Dörren ska förses med vita fästen och stängningsmekanism (evt använda…

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om snickeri

2022-03-14
Platsbyggda möbler är inte bara snyggt – det är också ett bra sätt att optimera ytan i ditt hem. Här går vi igenom tre platsbyggda lösningar och hur de hjälper dig att skapa smart förvaring.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!