Golvläggning samt slipning i Täby

Den här förfrågan lämnades vintern 2020 i kategorin Slipa golv i Täby

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vilken typ av behandling önskas?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver lägga nytt golv i hela huset. Huset är på 179 kvm.
Golvytan i kvm
Efterfrågad behandling
Lackering
Oljning
Slipning
Golvläggning
Vilket material är det på golvet?
fiskben
Golvslipning

7 företag svarade på jobbet

 • LIMPEZA BYGG & INREDNING DJURSHOLM AB
 • Parkettkontakten i Sverige
 • Miljöförnyelse Golvservice i Stockholm AB
 • YS Renovera AB
 • Sha Service & bemanning AB
 • Fanco AB
 • Målar1 i Uppsala AB

Andra som fått hjälp med golvslipning

Golvläggning samt slipning i Täby
Slipa 20 kvm trägolv i Täby, inom 3 månader
Slipa golv i allrum och sovrum. Sammanlagt 20 kvm som ska slipas efterbehandlas med hårdvaxolja. Kan lägenheten vara delvis möblerad eller att man tar ett rum i taget då alla möbler inte kan…
Golvslipning
Slipa och olja ekgolv i Täby
Här kommer förfrågan på golvslipning i Täby (Arninge). Det är cirka 80-90kvm golvyta samt 14st trappsteg och 5st trösklar (1st i badrum) på övervåningen. Och 2st trösklar på…
Golvläggning samt slipning i Täby
Slipning, oljning och lackning av golv i Täby
1) Slipning och lackning av stavparkettgolv (vardagsrum) cirka 43 kvm (12m * 3,6m), golvet i bra skick förutom två områden som har missfärgning av blomkrukor, samt ett hörn vid elementrör med…
Golvslipning
Slipa ekparkett golv och behandla med olja eller vax i Eslöv, inom 6 månader
Slipning av ekparkett golv och behandling med olja eller vax.
Golvläggning samt slipning i Täby
Slipning och oljning av ca 16-17 kvm parkettgolv i Västerås
Slipning av parkettgolv, ek. Ytbehandling med vitpigmenterad hårdvaxolja eller liknande ytbehandling.

Rummets storlek är 16-17kvm
Golvslipning
Slipa och olja parkett och plankgolv i Täby, inom 3 månader
Har köpt en villa i Täby på 141 m2 där vi villa slipa och hårdvara golven.
Vi önskar start mitten av november.

Vanliga frågor och svar om golvslipning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om golvslipning

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-09-16
Börjar ditt golv där hemma kännas slitet och nedgånget? Har du fått nog av fula repor och hack i parketten? Eller har du helt enkelt bara tröttnat på ditt gamla golv? Oavsett anledning, finns det två alternativ som du alltid bör ställa mot varandra – slipa eller lägga nytt!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.